ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: nude tailored παντελόνι, πουκάμισο και μπαλαρίνες
 

Ο Kanye West δήλωσε ότι «του αρέσουν και πάλι οι Εβραίοι»

Η ανάρτηση που έκανε στα social media μετά τον σάλο

Ο Kanye West επέστρεψε στο Instagram με ανάρτηση, στην οποία δηλώνει ότι ο Jonah Hill τον ώθησε «να συμπαθήσει ξανά τους Εβραίους».

Ο ράπερ αποκλείστηκε από το Twitter και το Instagram στα τέλη του 2022 λόγω σειράς αντισημιτικών σχολίων, τα οποία οδήγησαν επίσης στην αποχώρησή του από συνεργασίες με την Adidas και τον Balenciaga.

Το CAA, ένα από τα μεγαλύτερα πρακτορεία εκπροσώπησης καλλιτεχνών στις ΗΠΑ, διέκοψε επίσης τους δεσμούς του με τον ράπερ και επιχειρηματία.

Ο Kanye West - ο οποίος άλλαξε νόμιμα το όνομά του σε Ye το 2021 - έκανε την ανάρτηση στο Instagram το περασμένο Σάββατο. Κοινοποίησε αφίσα της κινηματογραφικής κωμωδίας 21 Jump Street του 2012, με πρωταγωνιστές τους  Jonah Hill και τον Channing Tatum ως αστυνομικούς που πηγαίνουν μυστικά σε ένα Λύκειο.

Ο West συνόδευσε την ανάρτηση με λεζάντα στην οποία αναφέρεται: «Βλέποντας τον  Jonah Hill στο 21 Jump Street με έκανε να συμπαθήσω ξανά τους Εβραίους».

«Κανείς δεν πρέπει να θυμώνει εναντίον ενός ή δύο ατόμων και να το μετατρέπει σε μίσος προς εκατομμύρια αθώους ανθρώπους. Κανένας Χριστιανός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αντισημίτης γνωρίζοντας ότι ο Ιησούς είναι Εβραίος. Ευχαριστώ  Jonah Hill, σε αγαπώ» σημειώνεται στην ανάρτηση.

Ο West τους τελευταίους μήνες δέχθηκε έντονες επικρίσεις επειδή έκανε προσβλητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε συνεντεύξεις. Η στάση του είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση επιχειρηματικών συμφωνιών με διάφορες εταιρείες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Kanye West  |  news  |  lifestyle  |  gossip  |  showbiz  |  celebs

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση