ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Ο Kanye West δαπάνησε πάνω από 12 εκ.δολ. για την εκστρατεία του

Με το μεγαλύτερο ποσό των χρημάτων του West καλύφθηκαν νόμιμα τέλη, παραγωγή για διαδικτυακά διαφημιστικά βίντεο και ρούχα με το λογότυπο

newsroom must

Μπορεί ο Kanye West να μην έγινε τελικά ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ και ο ίδιος να είδε τον γάμο του με την Kim Kardashian να διαλύεται μετά την υποψηφιότητά του, ωστόσο την περίοδο εκείνη ο ίδιος φαινόταν απόλυτα σίγουρα για τον εαυτό του... σε σημείο μάλιστα που όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα από την τελική έκθεση της Ομοσπονδιακής Εκλογικής Επιτροπής,  δαπάνησε πάνω από 12 εκατομμύρια δολάρια για την εκστρατεία του.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η έκθεση αναφέρει ότι ο West συνεισέφερε με 13,2 εκατομμύρια δολάρια από τα δικά του χρήματα και συγκέντρωσε λίγο πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια από 3.047 ατομικές συνεισφορές.

Με το μεγαλύτερο ποσό των χρημάτων του West καλύφθηκαν νόμιμα τέλη, παραγωγή για διαδικτυακά διαφημιστικά βίντεο και ρούχα με το λογότυπο "Kanye 2020" και τα περισσότερα δαπανήθηκαν τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες του προεκλογικού αγώνα.

Να σημειώσουμε πως ο Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας εισήλθε στην προεκλογική μάχη τον Ιούλιο του 2020, μόνο τέσσερις μήνες πριν από την ημέρα των εκλογών και κατάφερε να είναι υποψήφιος σε 12 πολιτείες, συγκεντρώνοντας 66.000 ψήφους.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση