ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

Kanye West: Εκτός των Grammys λόγω της συμπεριφοράς του στα social

«Κόπηκε» η εμφάνισή του ράπερ στα βραβεία

Δέσποινα Άσπρου

Η εμφάνιση του Kanye West στην τελετή των Grammys που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου στο Λας Βέγκας έχει "κοπεί" εξαιτίας της πρόσφατης διαδικτυακής του συμπεριφοράς, γεγονός που επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του ράπερ.

Την απόφαση της Ακαδημία Ηχογράφησης επικρίνει ο ράπερ The Game μέσα από μια του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

«Ξανά και ξανά μας δείχνουν ότι το μόνο που θέλουν είναι να κλέψουν την κουλτούρα, χωρίς να σας επιτρέψουν να γίνετε ποτέ ίσοι. Σε μια περισσότερο από προφανή κίνηση για λόγους ασήμαντων ενεργειών. Τα Grammy αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να αφαιρέσουν την εμφάνιση του Kanye West από το σόου, λες και δεν ξέραμε ότι θα συμβεί», σημείωσε ο ίδιος.

Μέσα από την ανάρτησή του, ο The Game αποκαλύπτει πως ενδεχομένως ο ράπερ να βρέθηκε εκτός της τελετής λόγω της διαμάχης του με τον παρουσιαστή της φετινής διοργάνωσης, τον Trevor Noah, στον οποίο ο πρώην σύζυγος της Kim Kardashian επιτέθηκε πριν από μερικές ημέρες μέσω του Instagram χρησιμοποιώντας ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς. Το εν λόγω σκηνικό μάλιστα, είχε κάνει το Instagram να προχωρήσει σε αποκλεισμό του ράπερ για ένα εικοσιτετράωρο και να γνωστοποιήσει πως αν ο ράπερ συνεχίσει αντίστοιχες συμπεριφορές, τότε θα λάβει επιπλέον μέτρα.

Στην ανάρτησή του σχετικά με τον Kanye West, o The Game μεταξύ άλλων, τόνισε: «Θα πούμε απλά ότι είναι όλα τα παραπάνω και μία συνεχής ασέβεια προς εμάς και όλα όσα έχουμε φέρει στον χώρο της ψυχαγωγίας, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και του αθλητισμού τα τελευταία 100 χρόνια ειδικά», ενώ υπονόησε ότι ο Kanye West είναι θύμα ψυχολογικής χειραγώγησης.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Game (@losangelesconfidential)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση