ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: denim boilersuit και λευκά sneakers
 

Ο Kanye West αποκάλυψε ότι νόσησε από κορωνοϊό

«Θέλουν να μας βάλουν ηλεκτρονικά τσιπ μέσα μας, θέλουν να κάνουμε διάφορα πράγματα έτσι ώστε να μην μπορούμε να περάσουμε τις πύλες του παραδείσου»

O Kanye West ο οποίο ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ τον ερχόμενο Νοέμβρη αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Forbes ότι είχε κορωνοϊό τον Φεβρουάριο.

Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε την Τετάρτη και σε αυτή ο Kanye δήλωσε ότι «Είχα ρίγη, έτρεμα στο κρεβάτι, έκανα ζεστά ντους, έβλεπα βίντεο για να δω τι μπορώ να κάνω για να το ξεπεράσω. Θυμάμαι ότι κάποιος μου είχε πει πως ο Drake είχε κορωνοϊό και η απάντησή μου ήταν πως δεν γίνεται να είναι πιο άρρωστος από εμένα.

Στην ίδια συνέντευξη ο Kanye μίλησε και για το εμβόλιο του κορωνοϊού και το πόσο προσεκτικός είναι με αυτό.

“Υπάρχουν τόσα πολλά παιδιά που εμβολιάζονται και στη συνέχεια παραλύουν. Έτσι όταν λένε ότι θα το φτιάξουν, είμαι εξαιρετικά επιφυλακτικός.»

Ένα αυξανόμενο κίνημα στις ΗΠΑ κατά των εμβολίων έχει ήδη προκαλέσει την επιστροφή ασθενειών που πιστεύεται ότι έχουν εξαλειφθεί - όπως η ιλαρά - σε ορισμένες κοινότητες. Και οι περισσότεροι από αυτούς δεν θέλουν ούτε ένα εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

«Θέλουν να μας βάλουν ηλεκτρονικά τσιπ μέσα μας, θέλουν να κάνουμε διάφορα πράγματα έτσι ώστε να μην μπορούμε να περάσουμε τις πύλες του παραδείσου. Λυπάμαι που λέω για αυτούς, εννοώ τους ανθρώπους που έχουν τον διάβολο μέσα τους. Και το πιο στενάχωρο είναι ότι δεν θα μπορέσουμε όλοι να μπούμε στον Παράδεισο, κάποιοι δεν θα τα καταφέρουμε.»

Η Kanye έχει από καιρό δει θεωρίες συνωμοσίας για ασθένειες. Το 2005, είπε ότι το AIDs ήταν μια «ανθρωπογενής» ασθένεια που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και «τοποθετήθηκε στην Αφρική» για να σκοτώσει τους μαύρους.

Όταν ρωτήθηκε ο ράπερ για μια θεραπεία για το COVID-19, απάντησε δείχνοντας προς τη θρησκεία.

«Προσευχόμαστε», είπε ο Kanye, ο οποίος επίσης στη συνέντευξη είπε ότι δεν ψήφισε ποτέ στη ζωή του. «Προσευχόμαστε για την ελευθερία. Είναι όλα για τον Θεό. Πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε πράγματα που κάνουν τον Θεό τρελό».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση