ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi αέρινο φόρεμα με flat πέδιλα
 

Ο Kanye West απέλυσε σωματοφύλακα επειδή έκανε μια ερώτηση στην Kim.

Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στο πρώην ζεύγος που αποκάλυψε ο σωματοφύλακας του.

newsroom must

Ο Steve Stanulis, πρώην σωματοφύλακας του Kanye West, καλεσμένος στην εκπομπή “The Kyle and Jackie O Show”  μεταξύ άλλων μίλησε για το πως είναι να δουλεύεις για τους West αλλά και για την τραυματική εμπειρία που είχε με τον γνωστό ράπερ, ο οποίος τον απέλυσε.

Συγκεκριμένα, ο Steve είπε: “Δούλευα την εβδομάδα του The Met Gala και ακούσαμε περίπου 25 λεπτά πριν την έναρξη ότι έπρεπε να φύγουμε για να φέρουμε ένα καλύτερο αυτοκίνητο για το ζευγάρι. Έπρεπε να ανέβω και να τους πω ότι δεν μπορούμε να βρούμε άλλο αυτοκίνητο σε αυτό το χρονικό διάστημα, οπότε τυχαία βρήκα και ενημέρωσα την Kim”.

“Τότε έτυχε να εμφανιστεί ο Kanye. Με είδε εκεί, και του είπα: “Tι συμβαίνει κ. West;”. Περπάτησε, μου έκλεισε την πόρτα στα μούτρα και αυτή ήταν η τελευταία μου μέρα”, πρόσθεσε ο Steve. “Άρα δεν του άρεσε να μιλάτε καθόλου στη γυναίκα του;”, ρώτησε ο παρουσιαστής, στον οποίο ο Steve απάντησε: “Μάλλον όχι!”.

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό πως το ζευγάρι είναι χωρισμένο εδώ κι αρκετό καιρό, με την Kris να δηλώνει πρόσφατα πως υπάρχει περίπτωση να παιχτεί ο χωρισμός στη τελευταία season του "Keeping up with the Kardashians".

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση