ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό φόρεμα, χρυσά σανδάλια και ψάθινη τσάντα
 

O Kanye απάτησε την Kim... και το έκανε τραγούδι

Κι όμως, ο ράπερ απατούσε την τηλεπερσόνα κατά την διάρκεια του γάμου τους

newsroom must

Μπορεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα οι φήμες που θέλουν την Kim Kardashian και τον Kanye West να δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους να πληθαίνουν ολοένα και πιο πολύ, ωστόσο στην επιφάνεια έρχεται μια είδηση που ομολογουμένως σοκάρει. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Page Six, ο γνωστός ράπερ απατούσε την τηλεπερσόνα κατά την διάρκεια του γάμου τους και πιο συγκεκριμένα, λίγο μετά τον ερχομό του δεύτερού τους παιδιού. Και ενώ αυτό από μόνο του αποτελεί είδηση, τα πράγματα γίνονται χειρότερα... καθώς ο σταρ όχι απλώς απάτησε την επιχειρηματία, αλλά το έκανε και τραγούδι. Ω, ναι!

Η απιστία του Kanye αποτέλεσε έμπνευση για το νέο του τραγούδι «Hurricane» (aka τυφώνας). «Το τραγούδι Hurricane είναι κατά κάποιον τρόπο η μαρτυρία του για όλα όσα έκανε λάθος και η ανάληψη ευθύνης για τη διάλυση του γάμου του», ανέφερε πηγή από το κοντινό του περιβάλλον.

"Συμπεριφέρομαι σαν πολύ πλούσιος... εδώ πηγαίνω για μια νέα ερωμένη... Παίζω ακόμη και μετά από δύο παιδιά", αποτελούν μερικές φράσεις-στίχοι από το πολυσυζητημένο τραγούδι.

Να σημειώσουμε πως η πηγή που μίλησε στην PageSix ξεκαθάρισε ότι η έκφραση «νέα ερωμένη» στο τραγούδι δεν αναφέρεται σίγουρα στην Irina Shayk, με την οποία ο Kanye West φέρεται να έχει σχέση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση