ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Ο Justin Timberlake χώρισε την Britney Spears με ένα μήνυμα δύο λέξεων

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν

Μαρία Σάββα

Οι διαζύγιοι είναι από μόνοι τους πονηροί και απαιτητικοί. Όταν, όμως, η λήξη μιας σχέσης δεν προέρχεται από κοινή συμφωνία, αλλά από μονομερή απόφαση, η πίκρα είναι ακόμη πιο βαθιά. Η Britney Spears έχει προσωπική εμπειρία σε αυτόν τον τομέα, καθώς ο Justin Timberlake αποφάσισε να την εγκαταλείψει, βάζοντας ένα ξαφνικό τέλος στην εξαιρετικά δημοφιλή σχέση τους με ένα απόλυτα απερίσκεπτο και αναιδές μήνυμα.

Αυτή η απόφαση ήταν σκληρή, απόλυτη και αναντικατάστατη. Δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι ο Timberlake είχε επανειλημμένα αποδείξει τον τοξικό χαρακτήρα του, ιδίως όταν αποφάσισε να καταστρέψει το κορσέ της Τζάνετ Τζάκσον, αποκαλύπτοντας ανεπιθύμητα το στήθος της κατά τη διάρκεια του Super Bowl το 2004.

Σχετικά με τη Spears, έχει ταλαιπωρηθεί περαιτέρω, καθώς μετά από λίγο καιρό αποφάσισε να της επιβάλει την εκτέλεση μιας άμβλωσης, και έπειτα, απλά της έστειλε ένα ψυχρό μήνυμα: «It’s Over». Αυτή η αποκάλυψη προέρχεται από το πρόσφατο βιβλίο της Britney, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες και φωτίζει περαιτέρω πτυχές της ζωής και της καριέρας της.

Σε σχετικά νέα σχετικά με αυτό το διάσημο διαζύγιο, αξίζει να σημειωθεί ότι συνέβη το 2002, σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο σημείο της καριέρας της Spears. Τον Φεβρουάριο του 2002, η Spears ήταν μόλις 20 ετών και βρισκόταν στα γυρίσματα του μουσικού βίντεο «Overprotected: The Darkchild Remix», έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των δύσκολων σκηνών χορού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS