ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: ριγέ cotton φόρεμα και sneakers
 

O Justin Theroux σπάει τη σιωπή του για το χωρισμό του από την Jennifer Aniston

Δέσποινα Άσπρου

Και εκεί που λέγαμε ότι η Angelina Jolie και ο Brad Pitt είναι το ζευγάρι που έχει τις περισσότερες κόντρες, φαίνεται πως η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux να πήραν την απόφαση να καταρρίψουν αυτό μας τον «μύθο»!

Λίγες μέρες πριν σας ενημερόσαμε ότι σύμφωνα με το περιοδικό In Touch, η σχέση των δύο ηθοποιών είναι τόσο τεταμένη το διάστημα αυτό, που η Aniston πήρε την απόφαση να καταστρέψει εντελώς την καριέρα που ο Theroux έχτισε στις πλάτες της.

Ο Justin ωστόσο, αγνοώντας το πιο πάνω δημοσίευμα, μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιό του από την Jennifer Aniston, αποκαλώντας το «δραματικό», αλλά «ήρεμο».

Παρότι οι δύο ηθοποιοί αποκάλυψαν το χωρισμό τους στο τέλος του 2017, δηλώνουν ότι παραμένουν φίλοι.

«Τα καλά νέα είναι ότι ήταν μάλλον ο πιο – και επιλέγω τα λόγια μου με προσοχή – ήρεμος χωρισμός, η ατμόσφαιρα ήταν τόσο φιλική», είπε ο 47χρονος στους New York Times. «Κανείς από εμάς δεν πέθανε, κανένας μας δε θέλει να κατηγορήσει τον άλλο. Είναι βαρετό, αλλά, ξέρεις, σεβόμασταν ο ένας τον άλλο τόσο που ήταν όσο πιο ‘αθόρυβο’ γινόταν», πρόσθεσε.

Ο Theroux στην συνέχει δήλωσε ότι το διαζύγιο το ράγισε την καρδιά! Ναι, ούτε και εμείς περιμέναμε αυτή του την δήλωση! Φυσικά, ο ίδιος δεν παρέλειψε να πει ότι η φιλία τους δεν πρόκειται να αλλάξει!

Λες όντως έτσι να έχουν τα πράγματα ή πρόκειται να ανατραπούν και πάλι; Για να δούμε!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση