ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: playsuit με ένα ώμο και πλατφόρμες
 

O Johnny Depp ''χαρίζει'' τα 10 εκατομμύρια δολάρια στην Amber Heard

Ο ηθοποιός δηλώνει πως στόχος του ήταν να αποκατασταθεί η φήμη του κι όχι τα χρήματα

Ο Johnny Depp γίνεται το θέμα των ημερών τόσο μετά από τη νίκη του στο δικαστήριο ενάντια στην πρώην γυναίκα του και επίσης ηθοποιό, Amber Heard όσο και από τη δημιουργία του λογαριασμού του στην πλατφόρμα του TikTok. 

Ωστόσο, όσον αφορά την αποζημίωση που δικαιούται από την πρώην σύζυγό του, υπάρχει περίπτωση να μη λάβει ποτέ τα χρήματα καθώς όπως δήλωσε κι ο ίδιος στόχος του ήταν η αποκατάσταση της φήμης και του ονόματός του κι όχι τα χρήματα. 

Η δικηγόρος του ηθοποιού, Camille Vasquez παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Good morning America» μαζί με τον συνάδελφό της Benjamin Chew όπου μίλησαν και ξεκαθάρισαν πως δεν είχε προηγηθεί καμία «εκστρατεία» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σκοπό να υποσκάψουν τη φήμη της Amber Heard. 

Στη συνέχεια, ο δικηγόρος Benjamin Chew άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει πιθανότητα ο πελάτης του, Johnny Depp να μην εισπράξει τα 10 εκατομμύρια δολάρια που του οφείλει ως αποζημίωση η Amber Heard μετά από ερώτηση που του έθεσε ο οικοδεσπότης της εκπομπής, George Stephanopoulos και στο οποίο ο δικηγόρος δεν απάντησε ξεκάθαρα αλλά ούτε με ένα «ναι» ή με ένα «όχι». Απλώς δήλωσε πως τα χρήματα δεν ήταν αυτοσκοπός αλλά η αυτό που έπρεπε να αποκατασταθεί διακαώς ήταν η φήμη και το όνομα του Johnny Depp. 

Να υπενθυμίσουμε πως η Amber Heard δεν μπορεί να αποπληρώσει τα 10 εκατομμύρια δολάρια, όπως ανέφερε η δικηγόρος της Amber Heard ενώ παράλληλα υπάρχει και περίπτωση να ασκήσει έφεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση