ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: tailored παντελόνι και chunky πλεκτό
 

Ο Johnny Depp θα κάνει μια εμφάνιση «έκπληξη» στα MTV Awards

Όλες οι λεπτομέρειες

Μαρία Σάββα

Ο ηθοποιός των «Πειρατών της Καραϊβικής» Johnny Depp φέρεται να κάνει μια έκπληξη στα βραβεία MTV Video Music Awards 2022 το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Αναφέρεται από πηγές ότι ο Depp βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα παραγωγής για να ντυθεί ως η μασκότ του Moonman.

Φέρεται επίσης να "δείξει πρόσωπο" κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της εκπομπής, με τους LL Cool J, Nicki Minaj και Jack Harlow, στις 28 Αυγούστου.

Η Page Six επικοινώνησε με το MTV για σχόλια, αλλά δεν έλαβε αμέσως απάντηση.

Αν και ο Depp δεν είναι έτοιμος για κανένα βραβείο φέτος, έχει πάρει πέντε αγάλματα Moonmen καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του, συμπεριλαμβανομένων των βραβείων Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας, Καλύτερου κακού, Global Superstar και Generation Award το 2012.

Η πιθανή εμφάνιση του Depp έρχεται μόλις λίγους μήνες αφότου κέρδισε τη δίκη του με μεγάλη δημοσιότητα για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της πρώην συζύγου Amber Heard .

Ένα δικαστήριο της Βιρτζίνια διαπίστωσε ότι η Heard, δυσφήμησε τον Depp σε ένα άρθρο γνώμης της Washington Post του 2018 σχετικά με τη σεξουαλική βία και την διέταξε να του πληρώσει 15 εκατομμύρια δολάρια.

Η καριέρα του Depp ανακάμπτει σταδιακά αλλά όπως αναφέρθηκε προηγουμένως στο Page Six, ο ηθοποιός θα σκηνοθετήσει μια ταινία για τον Ιταλό καλλιτέχνη Amedeo Modigliani και θα κάνει την παραγωγή της ταινίας μαζί με τον Al Pacino και τον Barry Navidi.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Johnny Depp  |  celebs  |  gossip  |  lifestyle  |  showbiz  |  MTV

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση