ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Ο John Krasinski αποφάσισε να μοιράζεται μόνο καλά νέα με τον κόσμο

Η συγκινητική ιστορία της Coco

Και ποιος δεν θα ήθελε να ακούσει και να δει μερικά καλά νέα αυτές τις που διανύουμε.

Ο John Krasinski λοιπόν αποφάσισε να μοιράσει αισιοδοξία στον κόσμο δημιουργώντας μια εκπομπή στο YouTube με τίτλο «Some Good News».

Με αυτό τον τρόπο θέλησε να αλλάξει το κλίμα που επικρατεί γύρω μας με όμορφες ιστορίες που να μην αφορούν νέα κρούσματα και θανάτους από τον κορωνοϊό. Σίγουρα η ψυχολογία πολλών ανθρώπων έχει πέσει από τότε που μπήκαμε σε καραντίνα.
Στην πρώτη του εκπομπή, καλεσμένος ήταν ο Steve Carell ο συμπρωταγωνιστής του στο The Office και αποφάσισαν να μιλήσουν για τα 15 χρόνια συμπλήρωσης από την πρεμιέρα της σειράς.

Στην εκπομπή μοιράστηκαν και την συγκινητική ιστορία της Coco μιας 15χρονης ηρωίδας που μετά από 10 μήνες κατάφερε να κερδίσει την μάχη και έκανε την τελευταία της χημειοθεραπεία εν μέσω της πανδημίας.

Η Courtney “Coco” Johnson έφυγε από το νοσοκομείο την περασμένη Τρίτη και οι γονείς τις τος ετοίμασαν την πιο όμορφη έκπληξη. Αφού λόγω του κορωνοϊού δεν μπορούν να μαζευτούν όλοι για να το γιορτάσουν στήθηκαν στον δρόμο προς το σπίτι της με αμάξια και πανό τα οποία της έλεγαν συγχαρητήρια και αυτή τα απολάμβανε μέσα από το αμάξι της καθώς προχωρούσαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση