ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο oversized top και cycling παντελονάκι
 

Ο Jean Paul Gaultier μιλάει στην Άννα Βίσση την ημέρα των γενεθλίων του

«Είναι σαν ταινία επιστημονικής φαντασίας»

Μια μεγάλη έκπληξη ετοίμαζε για τους θεατές της εκπομπής «Μένουμε Σπίτι με την Άννα Βίσση» η τραγουδίστρια Άννα Βίσση η οποία φιλοξένησε μέσω βιντεοκλήσης τον γνωστό σχεδιαστή μόδας Jean Paul Gaultier.

H φιλία και γνωριμία τους μετράει χρόνια ενώ ήταν και αυτός που έντυσε την Άννα όταν συμμετείχε στον διαγωνισμό της Eurovision στην Αθήνα με το τραγούδι «Everything»

Όταν ο σχεδιαστής ρωτήθηκε από την Άννα πως βλέπει την κατάσταση με τον κορωνοϊό ο ίδιος απάντησε ότι «Είναι σαν ταινία επιστημονικής φαντασίας. Είναι καλό γιατί μας κάνει να σκεφτούμε διαφορετικά, να αναρωτηθούμε για τη ζωή και το τι συμβαίνει».

Τόνισε ακόμα ότι στην καθημερινότητά μας δεν έχουμε χρόνο να κάνουμε πολλά πράγματα έτσι ο ίδιος τώρα βλέπει ταινίες, διαβάζει βιβλία και κάνει βόλτες στον κήπο του.

Αναφέρθηκαν ακόμα στο Musical για την ζωή του Jean Paul Gaultier στο οποίο όπως δήλωσε ο ίδιος γίνονται και αναφορές στην Κύπρια τραγουδίστρια.

Η Γαλλία είναι μια από τις χώρες που έχει πληγεί ιδιαίτερα από την πανδημία του κορωνοϊού έτσι ο Jean Paul Gaultier βρήκε την ευκαιρία να συγχαρεί την Ελλάδα για τον τρόπο που διαχειρίστηκε την κρίση τονίζοντας πόσο σημαντικό ήταν που ο πολίτες προστάτευσαν εκτός από τους εαυτούς τους και τους συνανθρώπους τους.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους νοσοκόμους και γιατρούς που έκαναν ότι μπορούσαν. Στην Ελλάδα φροντίζετε τους συνανθρώπους σας, και όχι μόνο τους εαυτούς σας. Συγχαρητήρια Ελλάδα»

Τελειώνοντας η Άννα Βίσση ευχήθηκε χρόνια πολλά στον σχεδιαστή που είχε τα γενέθλιά του και του αφιέρωσε το τραγούδι «Με αγάπη»

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X