ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

O Jay-Ζ σε σπάνια εξομολόγηση για την Beyoncé και τα παιδιά τους

Το μέλλον των Carters μέσα από τα μάτια του.

newsroom must

Ο Jay-z όπως κι η Beyoncé σπάνια δίνουν συνεντεύξεις και μιλούν για την προσωπική ζωή και τα παιδιά τους, προτιμούν να κρατήσουν τα προσωπικά τους όσο πιο μακριά γίνεται, από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε μια σπάνια συνέντευξη που παραχώρησε λοιπόν, ο ράπερ στη Sunday Times μίλησε για την οικογένειά του και τη βαριά κληρονομιά που θα αφήσει πίσω του.

"Είναι πολύ εύκολο για εμάς να θέλουμε τα παιδιά μας να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα, αλλά δεν έχουμε ιδέα. Εμείς είμαστε απλά καθοδηγητές", δήλωσε αρχικά.

Το μόνο που θέλει τα παιδιά του να έχουν, είναι υποστήριξη ώστε να ακολουθήσουν τη δική τους πορεία. "Το να νιώθει αγάπη είναι το πιο σημαντικό πράγμα που ένα παιδί χρειάζεται. Όχι, το "ορίστε αυτή είναι η εταιρεία που σου παραδίδω, που χτίζω για σένα", είπε στη συνέχεια τονίζοντας πως τα παιδιά του ίσως δεν θέλουν να ακολουθήσουν τη δική του καριέρα.

Ο Jay-Z επίσης, αναφέρθηκε και στην περίοδο του κορωνοϊού, που τους έδωσε τη δυνατότητα να περάσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές στο σπίτι αφού αυτό που κατάλαβε από τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε είναι πως "η οικογένεια είναι η βάση σου".

Όσο για την κληρονομιά που αφήνει πίσω του, θα ήθελε να μιλούν για εκείνον όπως για τον Bob Marley, όμως δεν είναι στο χέρι του. Αυτό για το οποίο, όμως, είναι περήφανος αποτελεί το γεγονός ότι κατάφερε να φτάσει εδώ που βρίσκεται, ενώ παράλληλα έχει δώσει ευκαιρίες σε πολλούς άλλους που ήταν σαν αυτόν και δεν είχαν την ικανότητα να ξεφύγουν από τις δυσκολίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση