ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Ο Jared Leto θα υποδυθεί τον Karl Lagerfeld σε βιογραφική ταινία για τον σχεδιαστή

Τι να αναμένουμε από την νέα βιογραφική ταινία του Karl lagerfeld

Μαρία Σάββα

Ο Jared Leto πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και να δημιουργήσει μια βιογραφική ταινία του Karl Lagerfeld, του εμβληματικού σχεδιαστή μόδας του οποίου η καριέρα διήρκεσε περισσότερα από 50 χρόνια. Ο Lagerfeld, ο οποίος πέθανε τον Φεβρουάριο του 2019, είναι περισσότερο γνωστός για τον ισχυρό ρόλο του ως καλλιτεχνικός διευθυντής της Chanel.

Σύμφωνα με αναφορά από το WWD, το έργο έχει ήδη εγκριθεί από τον οίκο μόδας Karl Lagerfeld.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς και θα αναλάβει και την παραγωγή της ταινίας με την Emma Ludbrook. Το έργο βρίσκεται ακόμη σε πρώιμα στάδια, καθώς δεν υπάρχει σκηνοθέτης που να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Ο Leto είπε στο WWD ότι η ταινία πιθανότατα θα εξερευνήσει το «πλήθος των σχέσεων» του σχεδιαστή. «Ο Karl είχε μια καριέρα που διήρκεσε περισσότερο από 50 χρόνια, επομένως τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά ήταν κοντά σε πολλούς ανθρώπους. Μπορώ να πω ότι θα επικεντρωθούμε σε βασικές σχέσεις που μεταφέρουν διαφορετικά κομμάτια της ζωής του».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by KARL LAGERFELD (@karllagerfeld)

Ο Leto έχει επίσης επιστρατεύσει τρεις μακροχρόνιους συνεργάτες του Lagerfeld, τον Pier Paolo Righi, διευθύνοντα σύμβουλο του οίκου Karl Lagerfeld από το 2011, την Caroline Lebar, η οποία ήταν η SVP εικόνας και επικοινωνίας στον Karl Lagerfeld, και τον Sébastien Jondeau, ο οποίος ήταν ο προσωπικός του βοηθός και σωματοφύλακας. Και οι τρεις θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί της ταινίας.

«Ο Karl ήταν πάντα έμπνευση για μένα», είπε ο Leto σε μια δήλωση. Ο ηθοποιός περιέγραψε τον Lagerfeld ως «πραγματικό πολυμαθή, καλλιτέχνη, καινοτόμο, ηγέτη και, το πιο σημαντικό, ευγενικό άνθρωπο».

«Όταν βρεθήκαμε μαζί με την ομάδα του Karl Lagerfeld, μοιραστήκαμε αμέσως ένα δημιουργικό όραμα, να κάνουμε μια ωδή με σεβασμό στον Karl, υπερβαίνοντας παράλληλα τα καλλιτεχνικά όρια του τι μπορεί να είναι μια βιογραφική ταινία», ανέφερε ο Leto.

Ο Righi, Διευθύνων Σύμβουλος της επωνυμίας Karl Lagerfeld, είπε ότι «με τα χρόνια, (τους) έχουν προσεγγιστεί αρκετοί παραγωγοί του Hollywood που πρότειναν να συνεργαστούν σε μια ταινία για την εμβληματική ζωή του Karl».

«Μόνο από τότε που γνωρίσαμε τον Jared και την Emma νιώσαμε πραγματικά σίγουροι για την ιστορία που ειπώθηκε με τον καλλιτεχνικό τρόπο που θα ήθελε να δει ο Karl. Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών μας, δημιουργήσαμε μια εξίσου αξιόπιστη και εμπνευσμένη δημιουργική σχέση που θα μας επιτρέψει να συνεργαστούμε πολύ ρευστά σε αυτό το όμορφο έργο», συνέχισε η Righi.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Karl Lagerfeld  |  Jared Leto  |  entertainment  |  tv  |  ταινία  |  news  |  celebs  |  gossip  |  lifestyle

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS