ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο oversized top και cycling παντελονάκι
 

O Harry μίλησε για την ψυχοθεραπεία που κάνει και την μητέρα του

«Δεν θα ήθελα η Meghan και ο Archie να περάσουν τα ίδια»

Μαρία Στυλιανού

O Δούκας και η Δούκισσα του Sussex παρευρέθηκαν σε εκδήλωση την οποία διοργάνωσε η αμερικανική τράπεζα JP Morgan στο Μαϊάμι. Αυτή ήταν και η πρώτη κοινή δημόσιά τους εμφάνιση από τότε που ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από το παλάτι και μετακόμισαν στον Καναδά.

Στην εκδήλωση αυτή ο Harry μέσα από τον λόγο τους μίλησε για την ψυχική του υγεία ειδικότερα μετά τον θάνατο της μητέρας του. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι τα τελευταία χρόνια κάνει ψυχοθεραπεία για αν μπορέσει να ξεπεράσει το τραύμα που του άφησε ο χαμός της μητέρας του. Μίλησε για το πόσο επηρεάστηκαν τα παιδικά του χρόνια από το γεγονός και πως τι αντιμετωπίζει τώρα.

Δεν παρέλειψε φυσικά να μιλήσει και για την απόφασή τους να απομακρυνθούν από το παλάτι για να προστατεύσει την οικογένειά του. Τόνισε ότι δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση η Meghan και ο μικρός Archie να περάσουν όσα πέρασε ο ίδιος ως παιδί και παραδέχτηκε ότι τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα.

Στην εκδήλωση όπως σας είπαμε και προηγουμένως βρισκόταν και η Meghan η οποία μίλησε για την αγάπη που έχει για τον σύζυγό της. Πηγές αναφέρουν ότι η εκδήλωση ήταν γεμάτη με αξιωματικούς ασφαλείας και ότι δεν έγινε ακόμα γνωστό αν τελικά το ζεύγος πληρώθηκε για την ομιλία του. Ο διευθύνων σύμβουλος της 5W Public Relations δήλωσε στην MailOnline ότι «Ο Harry και η Meghan θα είναι οι πιο υψηλά αμειβόμενοι ομιλητές που υπάρχουν στην εταιρική αγορά. Δεν θα μου έκανε εντύπωση εάν κέρδισαν πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς το μέγεθος του κέρδους τους θα μπορούσε να είναι απεριόριστο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X