ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

Ο Harry μιλάει πρώτη φορά για τις αυτοκτονικές τάσεις της Meghan

''Το πιο τρομακτικό ήταν...''

newsroom must

Ο πρίγκιπας Harry ανοίγεται και πάλι, μιλώντας για μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές στη ζωή της γυναίκας του, της Meghan Markle. Στο νέο του ντοκιμαντέρ στην Apple TV+ που εστιάζουν στην ψυχική υγεία, το The Me You Can’t See, ο 36χρονος Δούκας του Σάσεξ θυμάται όταν η σύζυγός του, εξέφρασε αυτοκτονικές σκέψεις.

Η Meghan μοιράστηκε για πρώτη φορά την εμπειρία της κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της με την Oprah Winfrey τον Μάρτιο. Στα ντοκιμαντέρ, ο Harry θυμάται να αναγκάζεται να παρευρεθεί σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση στο Royal Albert Hall λίγο μετά την συγκεκριμένη σκέψη της γυναίκας του.

“Νωρίτερα εκείνο το απόγευμα, η Meghan αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μου τις αυτοκτονικές σκέψεις και τις πρακτικές για το πώς θα τελείωνε τη ζωή της”, λέει ο Harry. “Το πιο τρομακτικό πράγμα για εκείνη ήταν η σαφήνεια της σκέψης της. Δεν την είχε χάσει. Δεν ήταν τρελή. Ήταν απολύτως νηφάλια.”

Παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται υπό την επήρεια οποιωνδήποτε ουσιών, ο Harry λέει ότι η Meghan εξακολουθούσε να βιώνει παρόμοιες σκέψεις.

«Ήταν απολύτως υγιής, αλλά στην ησυχία της νύχτας, αυτές οι σκέψεις την ξύπνησαν», λέει. «Το πράγμα που την εμπόδισε να το δει είναι πόσο άδικο θα ήταν για μένα μετά από όλα όσα συνέβησαν στη μαμά μου και τώρα να έρθω τη θέση να χάσω μια άλλη γυναίκα στη ζωή μου με ένα μωρό μέσα της, το μωρό μας. ”

Τότε, η Meghan ήταν έξι μηνών έγκυος, στον Archie. Ακόμα, ο Harry λέει ότι νιώθει «κάπως ντροπιασμένος» με τον τρόπο που το χειρίστηκε.

“Κάναμε μια γρήγορη αγκαλιά και στη συνέχεια έπρεπε να αλλάξουμε και να πάμε στο Royal Albert Hall για μια φιλανθρωπική εκδήλωση και στη συνέχεια να σταθούμε σε έναν τοίχο με κάμερες και να προσποιούμαστε ότι όλα είναι εντάξει ,” λεει. “Δεν υπήρχε η επιλογή να πεις,” Ξέρεις τι, απόψε δεν πρόκειται να πάμε. ” Γιατί φανταστείτε τις ιστορίες που θα προέρχονταν από αυτή τη δήλωση”

“Η ιστορία επαναλαμβανόταν. Η μητέρα μου κυνηγήθηκε μέχρι το θάνατό της, ενώ ήταν σε σχέση με κάποιον που δεν ήταν λευκός και τώρα κοιτάξτε τι συνέβη”, λέει ο Χάρι, υπενθυμίζοντας το ρομαντισμό της μητέρας του με τον Αιγύπτιο παραγωγό ταινιών και τον κληρονόμο Dodi Fayed, ο οποίος σκοτώθηκε επίσης στο τροχαίο ατύχημα. “Θέλετε να μιλήσετε για την ιστορία που επαναλαμβάνεται, δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι να πεθάνει. Είναι απίστευτα προκαλώντας να χάσετε μια άλλη γυναίκα στη ζωή μου.”

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση