ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top με print
 

Ο Harry απαγορεύεται να φορέσει στρατιωτική στολή στην τελευταία αγρυπνία στο Westminster Hall

Η απαγόρευση ωστόσο δεν ισχύει και για τον πρίγκιπα Andrew

Δέσποινα Άσπρου

Όπως αποκαλύπτουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο πρίγκιπας Harry απαγορεύεται να εμφανιστεί με την στρατιωτική του στολή στην τελευταία αγρυπνία για την βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Westminster Hall. Η απαγόρευση ωστόσο δεν ισχύει και για τον γιο της βασίλισσας, πρίγκιπα Andrew ο οποίος έχει επίσης αναστατώσει την βασιλική οικογένεια με την προσωπική του ζωή και την εμπλοκή του ονόματός του στο σκάνδαλο Epstein.

Αναλυτικότερα, βάση βασιλικών πηγών ο πρίγκιπας Andrew έχει το δικαίωμα να φορέσει την στολή των Ενόπλων Δυνάμεων ως ένδειξη σεβασμού προς την αείμνηστη μητέρα του. 

«Καταλαβαίνω ότι σε αντίθεση με τον πρίγκιπα Andrew , ο πρίγκιπας Harry δεν θα επιτρέπεται να φοράει στολή στην τελευταία αγρυπνία που θα πραγματοποιηθεί στο Westminster Hall. Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για ένα τεράστιο πλήγμα για τον Δούκα του Σάσεξ ο οποίος υπηρέτησε για πάνω από 10 χρόνια και νωρίτερα το πρωί μίλησε για την βασίλισσα ως «αρχηγό» του», σχολίασε στο Twitter o βασιλικός συγγραφέας Omid Scobie.

Να θυμίσουμε ότι η σορός της βασίλισσας θα βρίσκεται στο Westminster Hall από τις 17:00  το απόγευμα της Τετάρτης έως και τις 06:30 το πρωί της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου όταν και θα τελεστεί η κηδεία της και τα μέλη της οικογένειας, θα φορούν την στολή τους στις πέντε τελετουργικές εκδήλωσεις που θα πραγματοποιηθούν κατά την περίοδο πένθους της Ελισάβετ.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση