ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Ο γιος του Tom Hanks και της Rita Wilson κατηγορείται για σωματική κακοποίηση

Η καταγγελία της πρώην κοπέλας του.

Μία δυσάρεστη είδηση ''χτύπησε'' την οικoγένεια Hanks, καθώς ο γιος του Chester Marlon Hanks κατηγορείται για σωματική κακοποίηση από την πρώην κοπέλα του.

Όπως αναφερει σε δημοσίευμα η Daily Mail ο γιος του Tom Hanks διατηρούσε μέχρι πρότινος μία περιπετειώδη σχέση με την νεαρή Kiana Parker, η οποία αφού χώρισαν τον κατήγγειλε για σωματική, λεκτική και ψυχολογική βία. 

Συγκεκριμένα ανέφερε πως της επιτέθηκε κι εκείνη αμύνθηκε, ενώ μέρος του περιστατικού έχει καταγραφεί σε βίντεο που διέρρευσε στη δημοσιότητα.

Ο δικαστής αποφάσισε ότι ο Chester θα πρέπει να μείνει μακριά από την πρώην του, μετά τους ισχυρισμούς της ότι ήταν κακοποιητικός και σε άλλες φάσεις της σχέσης τους.

Στο βίντεο ο Hanks φαίνεται να έχει αίμα στο πρόσωπό του μετά από το περιστατικό, καθώς εκείνη αντέδρασε και του πέταξε ένα σκεύος στο κεφάλι.

«Την έπιασα να με κλέβει, έκλεβε τα χρήματά μου και έπαιρνε τις πιστωτικές μου» φέρεται να είπε ο Χανκς στο δικαστήριο, ενώ ισχυρίστηκε ότι η Kiana ήρθε να πάρει τα πράγματά της μετά τον χωρισμό, με τρεις άνδρες, ένας εκ των οποίων οπλοφορούσε.

Τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή. Ο ίδιος αρνείται ότι υπήρξε κακοποίηση από πλευράς του, ενώ την κατήγγειλε για επίθεση με μαχαίρι.

 Ο δικηγόρος της Πάρκερ δήλωσε ότι έχει επικοινωνήσει με την οικογένειά του  και τους διάσημους γονείς του, ενημερώνοντάς τους για την απόφαση του δικαστηρίου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση