ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: pink suit, λευκά sneakers και oversized ασημένια τσάντα
 

O γιος του Κώστα Βουτσά μιλά για τον πατέρα του

«Τον θυμάμαι τον μπαμπά...»

Μαρία Στυλιανού

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα «Μεσημέρι» μίλησε η σύζυγος του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού. Μαζί με τον 4χρονο γιο τους Φοίβο Βουτσά αναφέρθηκε στην απώλειά του, το ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει την ζωή της και το πώς είναι να μεγαλώνει τον μικρό Φοίβο.

Για τον πατέρα του μίλησε και ο Φοίβος ο οποίος όπως είπε τον θυμάται «Τον θυμάμαι τον μπαμπά. Θυμάμαι που πήγαμε στην παράσταση του μπαμπά»

Η Αλίκη Κατσαβού είπε ότι θα συνεχίσει να φοράει τα μαύρα και ότι κλαίει πολύ συχνά αλλά μόνο στα κρυφά. Όταν ερωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για τα πράγματα του Κώστα Βουτσά στο σπίτι δήλωσε ότι «Στο σπίτι δεν έχω πειράξει τα πράγματα του Κώστα. Τα περισσότερα πράγματα θα μείνουν έτσι» τόνισε επίσης ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορεί να μιλάει στον γιο της για τον πατέρα του. Ειπώθηκε ακόμα ότι δεν είναι μητέρα και πατέρας μαζί αφού δεν μπορεί να είναι πατέρας και πιστεύει ότι ο κάθε γονιός έχει τον ρόλο του και ότι δεν την απασχολεί να ξαναφτιάξει την ζωή της. «Δε μπορώ καν να διανοηθώ πως θα ξαναβάλω έναν σύντροφο δίπλα μου. Ποιος θα συγκριθεί με τον Κώστα; Η δύναμή μου είναι ο Φοίβος και η δουλειά μου».

Δείτε το βίντεο:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X