ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό oversized πουκάμισο, nude παντελόνα και μπαλαρίνες
 

Ο γιος του Elon Musk έτρεχε πάνω - κάτω... ενόσω έκαναν κρίσιμα meetings

Για άλλη μια φορά, ο Elon Musk γίνεται viral

Δέσποινα Άσπρου

Οι αποφάσεις της Twitter Inc για το κλείσιμο του γραφείου της στις Βρυξέλλες, αλλά και για την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων, προκαλούν ανησυχίες για το βαθμό συμμόρφωσης της εταιρίας με τους νέους κανόνες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά των αναρτήσεων με παράνομο περιεχόμενο δήλωσε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ την. περασμένη Πέμπτη, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δικαιοσύνης Ντιντιέ Ρέιντερς. Αυτό βέβαια δεν είναι το μόνο πρόβλημα του Elon Musk.

Οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο επιχειρηματίας αυτό το διάστημα είναι πολλές. Τρια από τα βασικά είναι τα ακόλουθα:  Υπάρχει περίπτωση, άραγε, να χρεοκοπήσει η εταιρεία λόγω έλλειψης διαφημίσεων; Υπάρχει περίπτωση να χρεοκοπήσει ηθικά λόγω έλλειψης διαχειριστών περιεχομένου; Θα μπορούσε απλώς να σταματήσει να λειτουργεί λόγω έλλειψης μηχανικών; Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά και πραγματοποιούνται κρίσιμες συναντήσεις στην εταιρεία ώστε να συζητηθούν οι αλλαγές που πρόκειται να γίνουν το επόμενο διάστημα και αν δοθούν απαντήσεις σε ό,τι προκύπτει,  η είδηση που θέλει τον επιχειρηματία να έχει πάρει στις συναντήσεις αυτές τον 2χρονο γιο του έγινε viral!

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post, ο 2χρονος γιος του νέου ιδιοκτήτη του Twitter,  X Æ A-Xii, ήταν πρόσφατα στα γραφεία της εταιρείας - ενόσω ο πατέρας του πραγματοποιούσε meeting με τους Trust και Safety Office Yoel Roth. Ο μικρός έτρεχε πάνω κάτω, ενόσω ο επιχειρηματίας συζητούσε για το μέλλον του  Twitter. Μάλιστα, ο  X Æ A-Xii φαινομενικά είχε καταλάβει την αίθουσα συνεδριάσεων, η οποία «ήταν γεμάτη με σκορπισμένα παιχνίδια».

Το γεγονός φαίνεται να συνέβη τον Οκτώβριο και παρά το ότι έγινε viral, τελικά ίσως να μην έπρεπε να ξαφνιάσει τόσο αφού η μητέρα του δίχρονου και πρώην του επιχειρηματία αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Vanity Fair ότι ο Musk παίρνει πολύ συχνά τον γιο τους στην εταιρεία. 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση