ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κατέθεσε στο ΣΕΗ για περιστατικό που ήταν μάρτυρας

Όσα είπε σε συνέντευξή του.

newsroom must

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και μίλησε για όλα όσα τον αφορούν, την νέα του τηλεοπτική δουλειά, την οικογένειά του αλλά και για τις αποκαλύψεις στον χώρο του θεάτρου.

Αναφορικά με την καινούρια του σειρά «Καρτ Ποστάλ» που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Victoria Hislop, σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαβασιλείου είπε ότι πρόκειται για μια σειρά με αυτοτελείς ιστορίες και ο ίδιος συμμετέχει στο πρώτο επεισόδιο που γυρίστηκε στην Κρήτη.

Ακόμη ο ηθοποιός μίλησε και για τις αποκαλύψεις που έγιναν στο χώρο του θεάματος τονίζοντας ότι και ο ίδιος έχει επηρεαστεί νιώθοντας στην αρχή σοκαρισμένος και μετέπειτα ανακουφισμένος, σχολιάζοντας «Να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φτάσει στο τέρμα».

Στην συνέχεια αποκάλυψε ότι και ο ίδιος έχει υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας σε ένα περιστατικό και έχει ήδη καταθέσει στο πειθαρχικό της ΣΕΗ, ενώ αν χρειαστεί θα ξανακαταθέσει, «Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπαιξαν θετικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση».

Καταληκτικά, μίλησε στο γάμο του με την Μπέσυ Μάλφα και στα τρία τους παιδιά. Να θυμίσουμε πως οι δίδυμες κόρες του έχουν ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών τους αφήνοντας τον ίδιο να ανησυχεί για αυτές, αλλά παράλληλα χαίρεται που βρήκαν ένα χώρο που μπορούν να εκφραστούν.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση