ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: knti φόρεμα, μπότες και μακρύ παλτό
 

Ο ετεροθαλής αδελφός της Markle «χτυπά» κάτω από τη ζώνη

Σε νέες δηλώσεις αναφέρεται στη σχέση της με τον πρίγκιπα Harry.

newsroom must

Από αλλού το περίμενε, από αλλού της ήρθε, η νέα επίθεση, για την Δούκισσα του Sussex, καθώς μετά και τις εκδικητικές δηλώσεις του πατέρα της, Thomas Markle, στον χορό των εξευτελιστικών δηλώσεων πέρασε και ο ετεροθαλής αδελφός της Thomas Markle Jr.

Αυτή τη φορά ο ίδιος, αποφάσισε να σχολιάσει την αδελφή του, μέσα από μια συνέντευξη που του πήραν με αφορμή τη συμμετοχή του στο Αυστραλιανό ‘Big Brother’ για διάσημους, μιλώντας μάλιστα για την σχέση που έχει με τους Sussex και αναφέροντας μεταξύ άλλων την προειδοποίηση που έδωσε στον πρίγκιπα Harry.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by In Touch Weekly (@intouchweekly)

Χαρακτηριστικά ο ίδιος λέει, «Εγώ το είπα στον Harry, θα σου καταστρέψει τη ζωή σου. Είναι ρηχή», ενώ αποβιβάζονταν από μια λιμουζίνα.

Να σημειώσουμε ότι ο ίδιος, δεν ήταν καλεσμένος στο γάμο της αδελφής του, όπως και πολλοί από τους συγγενείς του, ανάμεσά τους και ο πατέρας τους. Ενώ τα δύο αδέλφια φαίνεται να μην έχουν καμία επικοινωνία.

Από την άλλη η Meghan, μοιάζει να μην θέλει να έχει καμία επικοινωνία με όλη της την οικογένεια από την πλευρά του πατέρα της, ενώ εκείνος δεν έχει μιλήσει στο παρελθόν και με τα πιο εγκωμιαστικά λόγια για την κόρη του.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση