ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, φαρδύ cardigan και μποτάκια
 

Ο εμπνευσμένος λόγος της Kate Middleton για τον εθισμό είναι γεγονός

Τους συνεπήρε όλους με τα λόγια της.

newsroom must

Η Κate Middleton που ανακηρύχθηκε πριν από λίγο καιρό Patron της φιλανθρωπικής οργάνωσης, The Forward Trust, η οποία ανέλαβε την καμπάνια "Taking Action on Addiction", άνοιξε το event με μία ομιλία, ξεκαθαρίζοντας πως έχει σημασία να αναφέρει στις παρανοήσεις που ακολουθούν το ζήτημα του εθισμού. Με λίγα λόγια, η καμπάνια σκοπό έχει την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα, για τις αιτίες του προβλήματος και την ενθάρρυνση του κόσμου να ζητήσει βοήθεια με αφορμή, μάλιστα, την Εθνική Εβδομάδα Ενημέρωσης για τον Εθισμό.

Όπως υπογράμμισε η δούκισσα του Cambridge, "ο εθισμός δεν είναι επιλογή. Κανείς δεν επιλέγει να γίνει εθισμένος. Όμως, μπορεί να συμβεί στον καθένα από εμάς. Κανείς δεν έχει ανοσία. Σπανίως συζητάται ως μία κατάσταση ψυχικής υγείας και παίρνουμε χρόνο για να αποκαλύψουμε και να καταλάβουμε σε βάθος τις βασικές αιτίες του προβλήματος".

Επιπλέον, συνέχισε πως το δύσκολο αυτό ταξίδι συχνά είναι περίπλοκο, και μόνο αν καταλάβουμε τι πραγματικά κρύβεται από πίσω από τον εθισμό, θα μπορέσουμε να απομακρύνουμε το στίγμα που δυστυχώς το περιβάλλει. "Ως κοινωνία, οφείλουμε να ξεκινήσουμε από μία θέση συμπόνοιας και ενσυναίσθησης, όπου αναθρέφουμε τους γύρω μας, καταλαβαίνοντας το ταξίδι τους και τι έχει συμβεί πριν από αυτούς", συμπλήρωσε η Kate Middleton.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
kate  |  william  |  harry  |  meghan  |  λόγος  |  εθισμός

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση