ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Ο εκνευρισμός του Δημήτρη Αλεξάνδρου με την πλάκα για τη σχέση του με την Ελισάβετ Σπανού

Η αμήχανη συνάντηση των δύο πρώην

newsroom must

Καλεσμένη στη "Super Κατερίνα" της Τετάρτης βρέθηκε η Ελισάβετ Σπανού, η οποία είχε υπάρξει σύντροφός του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο παρελθόν. Ωστόσο τα πειράγματα των συνεργατών του, έκαναν το μοντέλο να ξεσπάσει.

«Έλα κάτσε στην παρέα μας! Θα κάτσεις δίπλα στον Δημήτρη, σε πειράζει;» αναρωτήθηκε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου καλωσορίζοντας την καλεσμένη της. «Εσύ το ξεκίνησες, πρόσεχε» τόνισε άμεσα η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας του Alpha, Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Στην συνέχεια και έπειτα από μια πλάκα που προηγήθηκε, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου φανερά εκνευρισμένος με την τηλεοπτική του παρέα είπε: "Σου είπα να σταματήσεις! Όχι, μην γελάς! Εντάξει; Σας είπα κάτι και σας το είπα από επάνω. Δεν υπάρχει πλάκα! Όχι, δεν θέλω να υπάρχει πλάκα! Γιατί είναι ο σεβασμός στο παρελθόν μου ο σεβασμός στο μέλλον μου. Και πλάκα με αυτά τα θέματα δεν σηκώνω ούτε από εσένα ούτε από εσένα ούτε από εσένα που σας το έχω πει από το πρωί".

Έπειτα, πρόσθεσε ότι: "Είναι κάτι που είναι θέμα σεβασμού σε κάτι που σας είπα από το πρωί! Είναι θέμα σεβασμού και για τον άνθρωπο που έρχεται εδώ και για μένα! Δεν έχει να κάνει μόνο με την Ελισάβετ, έχει να κάνει και με μένα".

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου θέλοντας να κατευνάσει τα πνεύματα του είπε πως πρόκειται απλά για πλάκα με εκείνον να εκνευρίζεται ακόμα περισσότερο. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε: "Εγώ καταλαβαίνω τι λέει ο Δημήτρης και καλά κάνει και βάζει το όριο του! Ναι κάνουμε πλάκα γιατί πραγματικά έχουν περάσει αλλά, όπως λέει και ο Δημήτρης, υπάρχει και παρελθόν και μέλλον που καλό είναι να τα σεβόμαστε".

Να θυμίσουμε πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ελισάβετ Σπανού υπήρξαν ζευγάρι για ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα το 2013, ωστόσο όπως είπαν σήμερα, η σχέση τους είναι καλή.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση