ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Ο David Schwimmer μιλά για τη σχέση του με την Jennifer Aniston

Σχετικά για το αν είναι ή όχι ζευγάρι.

newsroom must

Οι φήμες που θέλουν την Jennifer Aniston να ακολουθεί το παράδειγμα της Jlo-Ben Affleck, με τον David Schwimmer, πραγματικά «οργιάζουν» καθώς οι φανς αναμένουν και με το παραπάνω την ανακοίνωση της επανένωσης.

Το θέμα, σύμφωνα με τα ξένα tabloids, ξεκίνησε να παίρνει φωτιά, μετα και την θέαση των δύο πολλές φορές μαζί, να βγαίνουν από το σπίτι της ηθοποιού, αλλά και να κάνουν δημόσιες εμφανίσεις.

Με το ‘closer’, από όπου και ξεκίνησε η φημολογία, να γράφει «Μετά το γύρισμα του Reunion επεισοδίου των Friends ξεκίνησαν αμέσως να ανταλλάσσουν μηνύματα. Η Jen μαγειρεύει συχνά και τρώνε μαζί στο σπίτι της. Ο David Schwimmer πέταξε στο Los Angeles από τη Νέα Υόρκη για να την δει».

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο, έτσι, ο David, έστειλε τον εκπρόσωπό του να ανακοινώσει στην βρετανική ‘The Sun’ ότι «Τίποτα από όσα ακούγονται δεν είναι αλήθεια. Είναι μόνο φίλοι», σκορπίζοντας θλίψη στους θαυμαστές τους.

Να θυμίσουμε ότι οι 2 είχαν παραδεχτεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του reunion πως ήταν ερωτευμένοι, και ένιωθαν ο ένας για τον άλλον όταν συμμετείχαν στη σειρά, όμως ποτέ δεν έγινε κάτι γιατί πάντα ένας εκ των δύο βρισκόταν σε σχέση με άλλο άτομο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση