ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γυμανστικό κολάν, απλό tee, blazer και sneakers
 

Ο Brad Pitt έγινε viral για το νέο του χόμπι

Δείτε ποιο είναι το αλλιώτικο χόμπι του ηθοποιού και γιατί έγινε viral

Μαρία Σάββα

Ο Brad Pitt, έκανε το ντεμπούτο του δείχνοντας το νέο του χόμπι, το οποίο είναι η γλυπτική, κάτι που έχει αφήσει τους πάντες στα social media, άφωνους.

Να αναφέρουμε ότι ο ηθοποιός έχει μια ιδιαίτερη αγάπη με την τέχνη αφού είναι συλλέκτης διάφορών έργων τέχνης από μέταλλο αλλά και μεταλλικά έπιπλα, τα οποία κάποια από αυτά έχει κατασκευάσει ο ίδιος. όποτε μια εξέλιξή από την συλλογή μετάλλου στην γλυπτική μπορεί να μην ήταν και τόσο απρόβλεπτή για κάποιους.

Ο ίδιος παρουσίασε τα γλυπτά του στο μουσείο τέχνης, Sara Hilden Art Museum, στην Φινλανδία, κάτι που σημειώθηκε ως η πρώτη του έκθεση, και θέλοντας να πει λίγα λόγια για την δουλειά του, συνομίλησε με τον γνωστό Βρετανό εικαστικό, Thomas Houseago, αλλά και με ένα ακόμα πρόσωπο γνωστό σε όλο τον κόσμο, τον τραγουδοποιό, Nick Cave.

Στα εγκαίνια της έκθεσης ο Brad, ξεκίνησε να μιλά λέγοντας, «Για τον Nick κι εμένα, αυτός είναι ένας νέος κόσμος κι αυτή η πρώτη μας είσοδος σε αυτόν. Είναι κάτι που νιώθω ότι μου ταιριάζει». Συμπληρώνοντας για τα έργα του ότι, «Για μένα έχει να κάνει με τον αναστοχασμό. Αφορά το που έκανα λάθος στις σχέσεις μου, που παραπάτησα, που είμαι συνένοχος».

Τελειώνοντας είπε, «Για μένα, γεννήθηκαν μέσα από την αποδοχή αυτού που λέω «ριζοσπαστική απογραφή του εαυτού», του ότι έγινα πραγματικά ωμά ειλικρινής με τον εαυτό μου και ανέλαβα την ευθύνη για εκείνους που ίσως πλήγωσα για τις στιγμές που απλά έκανα λάθος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Brad Pitt  |  celebs  |  lifestyle  |  Hollywood  |  gossip  |  τέχνη

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση