ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λευκό πουκάμισο, denim shorts και lace up πέδιλα
 

O Boris Johnson μίλησε για την κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ

newsroom must

Ανησυχία προκαλεί τον τελευταίο καιρό, η κατάσταση της υγείας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η βρετανίδα μονάρχης, την περασμένη εβδομάδα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έκανε εξετάσεις και πέρασε προληπτικά το βράδυ της εκεί. Λίγο αργότερα και παρά το ότι ευδιάθετη εκτέλεσε κάποια από τα βασιλικά της καθήκοντα από το Κάστρο του Ουίνδσορ κοντά στο Λονδίνο, μέσω τηλεδιάσκεψης, όπως την απονομή ενός μεταλλίου στον ποιητή και μεταφραστή Ντέιβιντ Κονσταντάιν, μάθαμε πως μετά από σύσταση των ιατρών της, η βασίλισσα Ελισάβετ θα πρέπει να ξεκουραστεί για τουλάχιστον δύο ακόμη εβδομάδες και κατά την διάρκεια αυτών, δεν θα πραγματοποιήσει κανένα επίσημο ταξίδι.

Μετά από τις ανακοινώσεις του παλατιού, κατά τις οποίες εμφανέστατα αποδεικνύεται πως η υγεία της βασίλισσας είναι περίπλοκη, ο Boris Johnson κλήθηκε να πάρει θέση.

Μιλώντας στην εκπομπή, Channel 4 News ο πρωθυπουργός της χώρας είπε: «Η βασίλισσα είναι σε πολύ καλή φόρμα... Μίλησα μαζί της και είναι καλά. Πρέπει απλώς να ακολουθήσει τις συμβουλές των γιατρών της και να ξεκουραστεί, κάτι πολύ σημαντικό για εκείνη». 

Κατά το κλείσιμο της ομιλίας του, ο πρωθυπουργός της Αγγλίας ολοκλήρωσε τη δήλωσή του λέγοντας ότι όλη η χώρα της εύχεται γρήγορη ανάρρωση.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Boris Johnson (@borisjohnsonuk)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση