ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: knit φόρεμα, sneakers και σκουλαρίκια
 

Ο Boris Johnson φωτογραφίζεται με τον νεογέννητο γιο του

Το zoom call της οικογένειας

Σχεδόν 3 μήνες μετά την γέννηση του Wilfred Lawrie Nicholas του νεογέννητου γιου του πρωθυπουργού της Βρετανίας Boris Johnson δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του.

Έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος από τότε που ο Boris εκλέχθηκε πρωθυπουργός στην Μεγάλη Βρετανία. Ένας χρόνος που για τον ίδιο είχε τα πάντα, το Brexit αργότερα βρέθηκε στην εντατική με κορωνοϊό και λίγες ημέρες μετά η σύντροφός του Carrie Symonds έφερε στον κόσμο τον Wilfred.

Με αφορμή λοιπόν τον ένα χρόνο δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες με το ζευγάρι και το νεογέννητο γιο τους στις οποίες ο πρωθυπουργός και η σύντροφός του συνομιλούν μέσω βιντεοκλήσης στο Zoom με μαίες, οι οποίες φρόντισαν την Symonds στην διάρκεια του τοκετού στο Univercity College Hospital στο Λονδίνο.

Από τις φωτογραφίες δεν μπορούμε να δούμε το πρόσωπο του 11 εβδομάδων μικρού όμως μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι τα μαλλιά του είναι ίδια με αυτά του Boris, κατάξανθα.

Υπενθυμίζουμε ότι το όνομα του Wilfred σύμφωνα με παλαιότερο Tweet της Carrie είναι από τον παππού του Boris, το όνομα Lawrie από τον παππού της Carrie ενώ το Nicholas είναι για τους δυο γιατρούς Dr. Nick Price και Dr. Nick Hart οι οποίοι έσωσαν την ζωή του Boris Johnson όταν νόσησε από κορωνοϊό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση