ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: baby pink sweatpants, sweatshirt και λευκά sneakers
 

Ο Barack Obama έδωσε το κινητό του στην δημοσιότητα

Τι ακούς όταν τον καλείς;

To έκαναν αρκετοί celebs και YouTubers ελπίζοντας με αυτό τον τρόπο να έρθουν πιο κοντά στο κοινό τους και να τους ακούσουν. Αναφερόμαστε στο να δημοσιεύσει κάποιος τον αριθμό του προσωπικού του τηλεφώνου στα κοινωνικά δίκτυα καλώντας τους ακόλουθούς του να επικοινωνήσουν μαζί του.

Φυσικά δεν είδαμε ποτέ κάτι τέτοιο από κανέναν πρόεδρο, η τουλάχιστον πρώην πρόεδρο πόσο μάλλον των ΗΠΑ. Ήταν μεγάλη η έκπληξη μας λοιπόν όταν ο Barack Obama δημοσίευσε τον αριθμό του στα κοινωνικά δίκτυα.

Συγκεκριμένα ο Obama την Τετάρτη έκανε μια ανάρτηση το Twitter ανεβάζοντας μια φωτογραφία με την αγαπημένη του Michelle Obama καλώντας τους Αμερικανούς να του στείλουν μήνυμα και ο σκοπός του είναι πολύ ιδιαίτερος.

Όπως έγραψε «Εντάξει, ας δοκιμάσουμε κάτι νέο. Αν είστε στις ΗΠΑ, στείλτε μου ένα μήνυμα στο 773-365-9678. Θέλω να ακούσω τι κάνετε, τι σκέφτεστε και πώς υπολογίζετε να ψηφίσετε φέτος. Θα είμαι σε επαφή μαζί σας από καιρού εις καιρόν, ώστε να μοιράζομαι μαζί σας τις σκέψεις μου»

Φανταζόμαστε ότι το τηλέφωνό του έχει πάρει φωτιά το τελευταίο 24ωρο, παρόλα αυτά η ομάδα του iefimerida.gr επιχείρησε να καλέσει τον αριθμό αυτό. Μπορεί να μην απάντησε στην κλήση όμως όταν βγήκε ο τηλεφωνητής ακούστηκε «Γεια σου, είμαι ο Μπαράκ Ομπάμα. Στείλε μου ένα SMS και θα σου απαντήσω με μηνύματα από καιρού εις καιρόν. Ανυπομονώ να ακούσω νέα σου».

Μπορείτε να ακούσετε το ηχητικό στο iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X