ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, πουκάμισο και kitty heels
 

Ο Barack Obama δεν θέλει δώρα για τα γενέθλιά του και αυτός είναι ο λόγος

H παράκληση του Obama

newsroom must

Αν και οι περισσότεροι από εμάς περιμένουμε κάθε χρόνο με ανυπομονησία τα γενέθλιά μας ώστε να λάβουμε αρκετά δώρα, ο πρώην πρόεδρος της Αμερικής Barack Obama δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Ο λόγος; Για τα 60α του γενέθλια που είναι σήμερα, 4 Αυγούστου, δεν θέλει δώρα, αλλά προτείνει στους καλεσμένους του πάρτι που θα κάνει μέσα στο Σαββατοκύριακο να κάνουν δωρεές για το φιλανθρωπικό έργο του Ιδρύματος Obama.

«Οι Obama διοργανώνουν ένα πάρτι για να γιορτάσουν τα 60α γενέθλια του Προέδρου Obama με την οικογένεια, τους φίλους και το πρώην προσωπικό», αναφέρει το περιοδικό People που επικαλείται πηγή κοντά στον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ. Η γιορτή θα γίνει το Σαββατοκύριακο στο κτήμα Martha's Vineyard της οικογένειας.

Οι προσκεκλημένοι, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ενημερώθηκαν ότι όλοι θα πρέπει να υποβληθούν σε Covid τεστ και ότι στην εκδήλωση θα υπάρχει γιατρός, ο οποίος θα διασφαλίσει ότι θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα του CDC.

Ο Barack και η Michelle έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν εκστρατεία υπέρ των εμβολιασμών, εμβολιάστηκαν μαζί με άλλους πρώην προέδρους και πρώτες κυρίες τον Μάρτιο. «Ενθαρρύνω όλους να κάνουν το εμβόλιο μόλις έχουν την ευκαιρία», είπε τότε η Michelle.

«Αντί για δώρα, οι επισκέπτες καλούνται να εξετάσουν το ενδεχόμενο να βοηθήσουν τα προγράμματα που λειτουργούν για να υποστηρίξουν αγόρια και νέους άνδρες διαφορετικού χρώματος και τις οικογένειές τους στις Ηνωμένες Πολιτείες, να υποστηρίξουν κορίτσια που βρίσκονται στην εφηβεία από όλον τον κόσμο και να εξοπλίσουν την επόμενη γενιά αναδυόμενων ηγετών, συμπεριλαμβανομένης των οργανώσεων "My Brother's Keeper Alliance", "Girls Opportunity Alliance" ή των προγραμμάτων Παγκόσμιας Ηγεσίας του Ιδρύματος Οbama», λέει η πηγή στο περιοδικό.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Barack Obama (@barackobama)

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση