ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ροζ denim παντελόνι και floral τοπ
 

Ο απίστευτος λόγος που η Ιωάννα Μαλέσκου έμεινε άυπνη όλο το βράδυ

Δεν πάει ο νους σας!

newsroom must

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι μία από τις παρουσιάστριες που συχνά μοιράζονται με το κοινό τους , τις προσωπικές τους στιγμές στο σπίτι, όπως διάφορα ατυχή συμβάντα κι άλλα πολλά.

Η παρουσιάστρια λοιπόν θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της στο Love it, την περιπέτεια που είχε καθώς ένας ''άτακτος εισβολέας'' εισήλθε στο σπίτι της και δεν την άφησε να ξεκουραστεί.

«Και πέταξε το πουλάκι και μπήκε και δεν μπορούσε να βγει. Ξέρετε πόσο αγαπώ τα πουλιά, αλλά μπήκε μέσα. Την άκουσα στερεοφωνικά και από ό,τι φαίνεται με άκουσαν όλοι και στη γειτονιά. Ήταν ένα μαύρο πουλί και νόμιζα ότι ήταν νυχτερίδα και λέω “μας την πέσανε”. Γύρισα από τη βόλτα μου με το Μπαλουδάκι. Είχα αφήσει ανοιχτό το παράθυρο. Και μπήκε μέσα το ευλογημένο.

Νόμιζα ήταν νυχτερίδα και η νυχτερίδα είναι γρουσουζιά και λέω θα πάει στα μαλλιά. Είχα κάνει και μπουκλάκια. Και έβαλα τα χέρια στο κεφάλι και φώναζα. Η Μπαλού είχε φοβηθεί από τις αντιδράσεις τις δικές μου. Δε μπορώ να σας περιγράψω τον πανικό μου. Για να πάω στην κουζίνα μεγάλος αγώνας. Πέρασα δύσκολο βράδυ και από την υπερένταση δεν κοιμήθηκα».

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση