ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Novak Djokovic: Βρίσκετε στο Ντουμπάι μετά την απέλαση του

Ταξίδεψε συνοδευόμενος από την ομάδα των προπονητών του

Ζωή Τουτουντζίδου

Ο Σέρβος τενίστας Novak Djokovic, βρίσκετε στο Ντουμπάι μετά την ταλαιπωρία που υπέστη με την συμμετοχή του στο Australian open. Σύμφωνα με δημοσιογράφο του Γαλλικού πρακτορείου, ο νούμερο ένα τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης, εγκατέλειψε την Μελβούρνη ταξιδεύοντας αεροπορικώς στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων μετά την απέλασή του από την Αυστραλία.

Διαβάστε εδώ: Ακύρωσαν τη βίζα του Djokovic και πλέον είναι εκτός Αυστραλιανού Open

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος ταξίδεψε συνοδευόμενος από την ομάδα προπονητών του, χωρίς να είναι ακόμα γνωστό ποια θα είναι η επόμενη στάση του. Με τον ίδιο να δηλώνει σε ανάρτηση του απογοητευμένος με την τροπή των γεγονότων, εκφράζοντας μάλιστα πως έχει ανάγκη για ξεκούραση, μετά την ανακοίνωση ότι ακυρώθηκε η βίζα του

Αναφέροντας μεταξύ άλλων «Είμαι εξαιρετικά απογοητευμένος με την απόφαση του Δικαστηρίου να απορρίψει την αίτησή μου κατά της απόφασης του υπουργού να ακυρώσει τη βίζα μου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορώ να μείνω στην Αυστραλία και να συμμετάσχω στο Australian Open. Σέβομαι την απόφαση του Δικαστηρίου και θα συνεργαστώ με τις αρμόδιες αρχές σε σχέση με την αναχώρησή μου από τη χώρα».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση