ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Νικήτρια του Next Top Model δηλώνει ερωτευμένη με τον Τσιτσιπά

Είναι πανέμορφος, θα ψάξω να τον βρώ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκτός από τα τρόπαια που έχει κατακτήσει φαίνεται να κερδίζει και τις καρδιές των γυναικών. Φυσικά όχι όποιον και όποιον γυναικών αλλά μοντέλων και πιο συγκεκριμένα της Montana Cox νικήτριας του Next Top Model της Αυστραλίας το 2011.

Η ίδια δηλώνει θαυμάστρια και ελπίζει να το γνωρίσει από κοντά και που ξέρετε μπορεί να γίνει πιο σύντομα από όσο περιμένουμε.

Το 21ο ετήσιο IMG Tennis Party που θα γίνει στην Μελβούρνη συνεργάζεται και με το Australian Open και εκεί πιθανόν να συναντηθούν «Θα είναι ωραίο που θα γνωρίσουμε κάποιους τενίστες. Ειλικρινά, εκείνος ο Έλληνας, (ο Στέφανος Τσιτσιπάς), είμαι ερωτευμένη μαζί του. Είναι πανέμορφος. Θα ελέγξω να δω αν θα είναι στην εκδήλωση » είπε το μοντέλο προσθέτοντας ότι «Μου αρέσει πολύ το τένις. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα που κάνω στη Μελβούρνη. Έπαιζα τένις όταν ήμουν μικρή και πάντα με ενδιέφερε. Βασικά, δεν ήμουν κακή. Απλά δεν μπορούσα να χτυπήσω τη μπάλα τόσο δυνατά»

 
 
 
 

Αστειευόμενη η Cox δήλωσε ότι ο Nadal πάει αφού παντρεύτηκε έτσι στρέφει την προσοχή της στον Στέφανο.

Ο Τσιτσιπάς είχε αναφερθείς σε συνέντευξη του για το πως είναι η ιδανική γυναίκα για τον ίδιο τονίζοντας ότι «Πρέπει να είναι έξυπνη. Φυσικά, η ομορφιά παίζει επίσης σημαντικό ρόλο», πρόσθεσε. «Θα ήθελα να μπορεί να καταλαβαίνει και να κατανοεί τον παρτενέρ της. Η ζωή του τενίστα δεν είναι εύκολη. Είναι πολλά τα ταξίδια και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος, να μένεις στον στόχο σου. Δεν είναι πολλές οι γυναίκες που μπορούν να το αποδεχθούν».

 
 
 
 

Όπως και να έχει η Cox είναι ελεύθερη και καραδοκεί στην γωνιά του IMG Tennis Party μήπως και πέσει «τυχαία» επάνω του.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση