ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

Nicole Kidman: Ο πραγματικός λόγος που δεν αναφέρεται στον γάμο της με τον Τom Cruise

H απόφαση μετά το διαζύγιο τους.

newsroom must

H Nicole Kidman και ο Tom Cruise ήταν από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια των 90's παρότι πλέον κανείς δεν αναφέρεται στον άλλο παρά τα όσα έζησαν, ειδικά η Nicole τελευταία φορά σε συνέντευξη της τον ανέφερε το 2018.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Observer το 2018, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε εάν βλέπει ομοιότητες στον χαρακτήρα που υποδυόταν στο Boy Erased, τη σύζυγο ενός παπά, με την ίδια εφόσον ήταν παντρεμένη με μέλος της Σαϊεντολογίας. Τότε είχε απαντήσει πως "έχω σύζυγο τώρα. Από σεβασμό σε εκείνον δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Έχουν περάσει 20 χρόνια. Έχω φτάσει στο σημείο που μπορώ να πω ότι δεν θα συνεχίσω να μιλάω για τον πρώην μου. Είναι ωραίο που τελικά μπορώ να το πω αυτό”.

Η ηθοποιός είχε εξηγήσει ότι υπήρχαν στιγμές στο παρελθόν που είχε νιώσει ότι είχε ξεπεράσει τα όρια και είχε αποκαλύψει πράγματα για την προσωπική της ζωή με τον Cruise που δεν θα έπρεπε, όπως το γιατί δεν έχει στενή σχέση με τα παιδιά της Isabella και Connor. Όπως είχε αναφέρει, η Σαϊεντολογία έπαιξε σημαντικό ρόλο στον χωρισμό της με τον σταρ ενώ της είχε απαγορευτεί να περνάει χρόνο με τα παιδιά της που μεγάλωσαν ασπαζόμενα την Σαϊεντολογία υπό την φροντίδα του πατέρα τους.

Η Kidman δεν νιώθει άνετα, όπως είχε πει, να συζητάει για το παρελθόν: "Κανείς δεν θα καθόταν σε ένα δείπνο και θα απαντούσε ερωτήσεις για τον πρώην τους ενώ ο νυν τους καθόταν δίπλα του. Θα έδειχνε έλλειψη σεβασμού στον Keith και τον Tom. Θα προτιμούσα να είμαι μια γυναίκα που σέβεται. Έχω διαβάσει πράγματα που έχω πει στο παρελθόν και έχω σκεφτεί ότι θα έπρεπε να είχα κρατήσει το στόμα μου κλειστό”.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X