ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Pinstripe maxi φούστα με λευκό πουκάμισο και μποτάκια

Nicki Minaj: «Ίσως είμαι η νούμερο 1 φαν του Trump»

Η φωτογραφία που δημιούργησε ένταση στα social media.

Μαρία Σάββα

Η γνωστή ράπερ Nicki Minaj παρά τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει και της αντιδράσεις που δημιουργεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, συνεχίζει να δείχνει την στήριξή της για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump.

Η ίδια έδωσε το παρών της στην εκδήλωση του Υπουργείου Οικονομικών στην Ουάσινγκτον στην οποία έδωσε το παρών, σχετικά με την έναρξη των “Trump Accounts” για νεογέννητα και μεταξύ άλλων είπε: «Θα έλεγα ότι είμαι πιθανότατα η νούμερο 1 φαν του προέδρου».

Μιλώντας για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει για την πολιτική της κατεύθυνση η ίδια είπε: «Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Τα σχόλια μίσους ή ό,τι λένε οι άλλοι δεν με επηρεάζουν καθόλου. Στην πραγματικότητα με ωθούν να τον υποστηρίζω περισσότερο, και θα μας ωθήσουν όλους να τον υποστηρίξουμε περισσότερο».

«Δεν πρόκειται να αφήσουμε να τον εκφοβίσουν ή να προωθήσουν εκστρατείες δυσφήμισης. Δεν θα περάσει, εντάξει; Έχει μεγάλη δύναμη πίσω του και ο Θεός τον προστατεύει», πρόσθεσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση