ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: wide leg παντελόνι και padded shoulder μπλουζάκι
 

Νέο project συνεργασίας για πρίγκιπα Harry και Oprah Winfrey

Όλες οι πληροφορίες.

newsroom must

Η θυελλώδης συνεργασία των Sussex με την Oprah Winfrey, μπορεί να έφερε αναστάτωση στο Παλάτι, αλλά για τους 2 φάνηκε να γίνεται έναυσμα για μια νέα συνεργασία.

Το 2019 μάλιστα είχε ανακοινωθεί από το Παλάτι του Kensington, η συνεργασία του πρίγκιπα Harry με την Oprah Winfrey για μια σειρά ντοκιμαντέρ που θα αφορούσε θέματα ψυχικής υγείας, στην οποία θα ήταν παραγωγοί.

Ο στόχος τους ήταν να ξεκινήσει μια συζήτηση για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο κόσμος στην προσπάθεια να εμπνευστεί, με αποτέλεσμα να «εξοπλιστεί» με τα κατάλληλα εφόδια για να βελτιώσει την ζωή του, και να εξαλειφθεί το στίγμα που υπάρχει για την ψυχοπάθεια.

Η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ αναμένεται να γίνει κατά τα μέσα Μαΐου (2021) από την Apple TV+.

Ενώ η Oprah, καλεσμένη στην εκπομπή της Drew Barrymore. Εκμυστηρεύτηκε ότι, «Θέλω απλά να πω πως ο δρ. Perry και εγώ, τα τελευταία δύο χρόνια, μαζί με τον πρίγκιπα Harry και την Apple, δουλεύουμε πάνω σε μια σειρά ντοκιμαντέρ για την ψυχική υγεία, που θα κυκλοφορήσει τον Μάιο στην Apple».

Για την ομάδα που θα τους στελεχώνει μίλησε ο πρίγκιπας Harry, στην “Telegraph”, λέγοντας ότι θα εμπερικλείει επιστήμονες, σύμβουλους και άτομα καταρτισμένα στους τομείς τους. Χαρακτηριστικά είπε, «Σε αυτή τη διαδικασία, έχω ήδη μάθει πόσες πολλές έρευνες έχουν διεξαχθεί και πόση πληροφορία υπάρχει εκεί έξω που δεν φτάνει στο κοινό. Τα γεγονότα και η επιστήμη υπάρχουν και έχουμε το δικαίωμα να τα γνωρίζουμε όλοι».

Φυσικά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό εάν οι δύο θα εμφανιστούν μπροστά στις οθόνες ή αν απλά θα αφηγούνται τα δεδομένα σαν «ιστορία».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση