ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean παντελόνι, φαρδύ πλεκτό και blazer
 

Νέο ντοκιμαντέρ εξηγεί γιατί η Meghan δεν άντεξε την ζωή στο Παλάτι

Με τίτλο

newsroom must

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για την Meghan Markle με τίτλο "Meghan at 40: The Climb to Power" εξερευνά νέες λεπτομέρειες για τη ζωή της που ίσως εξηγούν τους λόγους που αποφάσισε μαζί με τον πρίγκιπα Harry να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα και να φύγουν μακριά από τη ζωή στο Παλάτι.

Η υποκόμησσα Hinchingbrooke, νύφη του Earl και της Κόμισσας του Sandwich, που είναι επίσης μια Αμερικανίδα που παντρεύτηκε βρετανό γαλαζοαίματο, εξηγεί σε συνέντευξή της για το ντοκιμαντέρ γιατί η Meghan δεν άντεξε τις πιέσεις της μοναρχίας για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ως δούκισσα του Sussex.

Η υποκόμησσα Julie Montagu είναι πλέον καθηγήτρια της yoga και τηλεπαρουσιάστρια που μαζί με τον σύζυγό της έχουν καταφέρει να εξυγχρονίσουν την οικογένειά Mapperton κάνοντας συχνά livestream συνδέσεις με τους αριστοκράτες γονείς τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Όταν όμως είχε γνωρίσει για πρώτη φορά την οικογένεια του μελλοντικού της συζύγου, είχε κι εκείνη δυσκολευτεί να καταλάβει τις διαφορές στον τρόπο ζωής ενός Αμερικάνου κι ενός βρετανού αριστοκράτη.

Όπως είπε, η δυσκολία της Meghan να προσαρμοστεί στη ζωή στο Παλάτι προέρχεται από τις αμερικανικές αξίες της που δεν μπορεί εύκολα να αφήσει πίσω της. "Δεν μπορείς πραγματικά να είσαι τίποτα που θέλεις ή να κάνεις ό,τι θέλεις ή να πεις ό,τι θέλεις σαν μέλος της βασιλικής οικογένειας. Το χρέος σου είναι απέναντι στη βασίλισσα κι αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο για κάποιον σαν την Meghan" είπε.

"Το να αλλάξεις το αμερικάνικο όνειρο και να αποδεχθείς το "θα κάνεις ό,τι πούμε" είναι πολύ δύσκολο. Είναι δύσκολο να έχεις αγάπη και χρέος μαζί ταυτόχρονα και αυτό είναι κάτι που ο Harry και η Meghan θέλησαν να έχουν μετά από διαπραγματεύσεις με τη βασίλισσα, αλλά εκείνη είπε όχι", δήλωσε η υποκόμησσα.

Σύμφωνα με την Montagu, η συνέντευξη με την Oprah και οι αποκαλύψεις που έκαναν για τη βασιλική οικογένεια "νομίζω ήταν μια ευκαιρία για εκείνη όχι μόνο να το μοιραστεί με τον κόσμο αλλά ήλπιζε ότι η βασιλική οικογένεια θα την άκουγε. Είναι δύσκολο να προσδιορίσεις γιατί το έκαναν, αλλά είναι εμφανές ότι ήταν εκνευρισμένοι".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση