ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: floral φόρεμα και mules
 

Ξανά ερωτευμένος ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου;

Ο πρώην ποδοσφαιριστής φαίνεται να έχει βρει τον τρόπο ώστε να ξεπεράσει τον χωρισμό του

newsroom must

Λίγους μήνες μετά την γνωστοποίηση του χωρισμού του με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου και έπειτα από την αποκάλυψή του στο “On a Mission” ότι "“Κάθε χωρισμός έχει τις δυσκολίες του. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν στη μέση δύο παιδιά… Κάθε άνθρωπος το χωρισμό του, τον χωρισμό τον περνά δύσκολα. Σημασία έχει η επόμενη ημέρα και αυτό που πιστεύω αν ο άνθρωπος χρησιμοποιεί το μυαλό του, μπορεί να ξεπεράσει κάθε δυσκολία και να περάσει στο επόμενο επίπεδο. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος έχει περιέργεια να μάθει τι έγινε με την Κωνσταντίνα, αλλά δεν θεωρώ ότι βοηθά σε κάτι." φαίνεται να βρήκε ξανά τον εαυτό του και προσπαθεί να βρει τρόπους προκειμένου να κάνει μια νέα αρχή.

Πρόσφατα, ο πρώην ποδοσφαιριστής μέσα από ανάρτησή του στο Tik Tok μάς έδειξε ότι πήγε εκδρομή με συντροφιά σε έναν από τους ωραιότερους καταρράκτες του νησιού και βλέποντας τα δύο ποτήρια κρασί και το ειδυλλιακό σκηνικό που είχαν ως background, μπορούμε εύκολα να υποθέσουμε πως ο ίδιος έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή. Αυτό φυσικά, δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Όπως όμως και να έχει, ο ίδιος φέρεται να είναι πιο ήρεμος από ποτέ. Την ανα΄ρτησή του συνόδευσε με την λεζάντα: «Μια συνηθισμένη Κυριακή μπορεί να μεταμορφωθεί, κάνοντας μερικά μικρά και απλά βήματα. Απλά πράγματα. Ένα κρασί, μερικά σνακ και καταπληκτικό τοπίο. Αγαπήστε την Κύπρο. #cyprus #nature #love#passion #sunday #pleasure #explore #enjoy #live #love #laugh».

@necalex911 Enjoying little things… Create moments… #life #pleasure #mountain #cyprus #waterfall #wine #snacks #liveyourlife ♬ original sound - Nectarios Alexandrou

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση