ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, κορμάκι και μποτάκια
 

Σημαντικές πληροφορίες για την κατοικία της Βασίλισσας Ελισάβετ

Ευχάριστα νέα για το κοινό της.

newsroom must

Η εξοχική κατοικία Sandringham, στο Norfolk της Αγγλίας θα ξανανοίξει για το κοινό μετά τους περιορισμούς που υπήρχαν για την πανδημία κορωνοϊού.

Το Sandringham House είναι μία εξοχική κατοικία και αποτελεί την ιδιωτική οικεία της βασίλισσας Ελισάβετ II, στην οποία τόσο ο πατέρας της George VI αλλά και ο παππούς της, George V, πέθαναν εκεί.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by DNARoyals (@dnaroyals)

Η βασιλική κατοικία των 600 εκταρίων, έχει ένα ιδιαίτερο νόημα για την Ελισάβετ, καθώς συχνά περνούσε την περίοδο των Χριστουγέννων.

Μέρη του ακινήτου, περιλαμβανομένων πάρκων, μαγαζιών και κήπων, είναι ήδη ανοιχτά προς επίσκεψη όμως πλέον ανοίγει και το εσωτερικό, το εστιατόριο που υπάρχει αλλά και η εκκλησία St. Mary Magdalene, στην οποία πολλές φορές η Βασίλισσα έχει παρακολουθήσει τη λειτουργία των Χριστουγέννων.

 Nα θυμίσουμε πως πολιτικές επισκέψεις θα έχει σύντομα η Βασίλισσα Ελισάβετ, καθώς μετά και την χαλάρωση των περιορισμών κατά της COVID-19, ανά το παγκόσμιο, με πρώτο και καλύτερο τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, Joe Biden και την σύζυγό του Jill, να επισκέπτονται το Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούνιο.

Φυσικά, πρόκειται για μια ιστορική στιγμή, καθώς αυτό θα αποτελέσει το πρώτο υπερπόντιο ταξίδι του Biden, μετά και την εκλογή του. Ενώ σύμφωνα με πηγή, ο πρόεδρος θα συναντηθεί με την βασίλισσα έχοντας μαζί του την σύζυγό του, κάτω από το πλαίσιο της συνάντησης κορυφής των G7 που θα γίνει στις 11-13 Ιουνίου 2021.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση