ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: hoodie, pleated midi φούστα και sneakers
 

Νέες φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο του Σταύρου Νιάρχου

Το απόλυτο κοσμικό γεγονός χαρακτηρίστηκε και ως ο γάμος της δεκαετίας

Ο εντυπωσιακός γάμος του Σταύρου Νιάρχου και της Dasha Zhukova, άνοιξε εντυπωσιακά την νέα χρονιά. Το απόλυτο κοσμικό γεγονός χαρακτηρίστηκε και ως ο γάμος της δεκαετίας.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι έφτασαν στην Ελβετία, στο Σεν Μόριτζ, με τα ιδιωτικά τους τζετ και έκαναν την διαφορά. Ο γάμος που κόστισε 5,8 εκατομμύρια ευρώ αναμφίβολα μας ξάφνιασε αφού, ενώ όλοι περίμεναν να τελεστεί το Σαββατοκύριακο, μας την «έσκασαν» και παντρεύτηκαν την Παρασκευή.

 
 
 
 

Λίγες ήταν οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα η πρώτη εικόνα που είδαμε από τον γάμο ήταν αυτή με το νιόπαντρο ζευγάρι. Στην φωτογραφία βλέπουμε το εντυπωσιακό Valentino νυφικό της Zhukova, όπως και το σκούρο μπλε γυαλιστερό tux του Νιάρχου και αυτό δημιουργία Valentino. H Zhukova, ήταν πιο όμορφη από ποτέ με ένα απλό top knot και μακρυμάνικο νυφικό με κάπα που έδινε την ψευδαίσθηση της μακριάς ουράς. Το μακιγιάζ της κινήθηκε σε γήινους και φυσικούς τόνους αναδεικνύοντας την φυσική της ομορφιά.

Λίγες μέρες μετά τον γάμο, κυκλοφόρησαν άλλες δύο φωτογραφίες που δείχνουν την απαστράπτουσα νύφη μέσα στο νυφικό της και πλέον μπορούμε να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες.

 
 
 

 

 
 
 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση