ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Νέες αποκαλύψεις για την περίοδο που η Meghan κυοφορούσε το παιδί που απέβαλε

Οι αποκαλύψεις για την απώλεια της εγκυμοσύνης της δούκισσας

newsroom must

Μετά από την δημοσίευση ενός νέου κεφαλαίου του βιβλίου Finding Freedom, της ανεπίσημης βιογραφίας του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, έρχονται στην επιφάνεια νέες λεπτομέρειες για την περίοδο που η Meghan Markle κυοφορούσε το παιδί που έχασε.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο κεφάλαιο αναφέρεται μεταξύ άλλων στην απώλεια της εγκυμοσύνης της Markle σε σχέση με τα πρωτοσέλιδα της περιόδου εκείνης με αφορμή μια παπαρατσική φωτογραφία του ζευγαριού.

Όπως θυμάστε, η δούκισσα μέσα από ένα της άρθρο στους New York Times αποκάλυψε ότι ενώ άλλαζε την πάνα του Archie, ένιωσε μια κράμπα και "ώρες μετά ήμουν στο κρεβάτι του νοσοκομείου , κρατώντας το χέρι του συζύγου μου, νιώθοντας τον παλμό του και φίλησα τις αρθρώσεις του που ήταν υγρές από τα δάκρυά μας”. Και ενώ εκείνη και ο σύζυγός της βίωναν μια τραγωδία, οι παπαράτσι τους κυνηγούσαν για μια φωτογραφία... καθώς όπως αναφέρει το βιβλίο, κάποιος τους είχε ενημερώσει - γεγονός που εξόργισε το ζευγάρι.

"Κάτι που θα έπρεπε να είναι μια βαθιά προσωπική στιγμή, γρήγορα έγινε πρωτοσέλιδο στη Daily Mail, με δώδεκα φωτογραφίες του ζευγαριού να φοράει μάσκα και να μπαίνουν σε ένα SUV”, αναφέρουν οι συγγραφείς και υπενθυμίζουν, πως ακόμη και εκείνη την τόσο δύσκολη στιγμή, οι δύο τους είχαν κατηγορηθεί πως είχαν επιλέξει ένα ρυπογόνο αυτοκίνητο.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση