ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Δερμάτινο μαύρο παντελόνι, λευκό T-shirt, leather puffer jacket και sneakers
 

Νέες αδημοσίευτες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Diana

Απο τον πρώην φωτογράφο του Λευκού Οίκου.

newsroom must

Την πριγκίπισσα της καρδιάς μας, Diana θυμήθηκε ο πρώην φωτογράφος του Λευκού Οίκου, Pete Souza, και μοιράστηκε με το κοινό μια αδημοσίευτη φωτογραφία της από το 1985.

Τότε η πριγκίπισσα είχε επισκεφθεί την Washington για να παρευρεθεί σε δείπνο που διοργάνωσε ο πρόεδρος Ronald Reagan και η σύζυγός του Nancy.

Φυσικά, τότε είχε φορέσει το iconic μπλε φόρεμα και ένα κολιέ με μαργαριτάρια , και είχε χορέψει με τον John Travolta, στιγμή που σχολίασε και ο ίδιος πριν λίγες μέρες λέγοντας «Δεν είχα σκεφτεί ότι θα μου ζητούσαν να χορέψω μαζί της. Είχα την τιμή και το προνόμιο να το κάνω και σκέφτηκα πως θα υπάρχει λόγος που το κάνει αυτό άρα θα τα δώσω όλα» αποκάλυψε και τόνισε ότι αυτό σήμαινε ότι έπρεπε «να είμαι καλός παρτενέρ και να εξασφαλίσω ότι θα περάσουμε καλά. Αυτό ήταν το εύκολο, αλλά ακόμα και το γεγονός ότι έπρεπε να χαιρετήσω τη Diana σωστά, να έχω αυτοπεποίθηση και να της ζητήσω να χορέψουμε ήταν ένα πολύπλοκο έργο».

Ο φωτογράφος λοιπόν, ανέβασε ακόμη μία φωτογραφία της από το δείπνο, με την ίδια να χορεύει με τον τραγουδιστή Neil Diamond. Σχολιάζοντας ότι «ο τραγουδιστής τραγουδούσε το «You Don’t Bring Me Flowers» ενώ χόρευε με την πριγκίπισσα ενώ ανέσυρε από την μνήμη του ότι η Νταϊάνα είχε κοκκινίσει.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pete Souza (@petesouza)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Pete Souza (@petesouza)

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση