ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, πουκάμισο και λεύκα sneakers
 

Νέα καταγγελία για τον Παναγιωτόπουλο στον εισαγγελέα

«Άλλαξε το όνομα του προφίλ του, δεν διέγραψε τον λογαριασμό του»

Ζωή Τουτουντζίδου

Νέα στοιχεία βγήκαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση δημοσίευσης ροζ βίντεο από τον παρουσιαστή Στάθη Παναγιωτόπουλο. Με τον δικηγόρο της 28χρονης καταγγέλλουσας να κάνει λόγο για αλλαγή του ονόματος στο διαδικτυακό προφίλ του παρουσιαστή και όχι τερματισμό του προφίλ που χρησιμοποιούσε για να ανεβάζει τα βίντεο. Θίγοντας παράλληλα πως ο ίδιος φαίνεται να κατέχει ακόμα τους κωδικούς εισόδου του και μάλιστα να τους χρησιμοποίησε πρόσφατα, με τα νέα αυτά δεδομένα να έχουν ήδη αποσταλεί στον εισαγγελέα, σύμφωνα με αποκάλυψη του δικηγόρου στο δελτίο ειδήσεων του Alpha Ελλάδος.

«Το καινούριο στοιχείο είναι ότι άλλαξε το όνομα του προφίλ του, δεν διέγραψε τον λογαριασμό του. Κι εγώ όταν το αντιλήφθηκα έπεσα από τα σύννεφα. Αυτό συνέβη αυτή την εβδομάδα που μας πέρασε. Έγινε καταγγελία και παρατηρήσαμε ότι έχει τροποποιήσει το όνομα που χρησιμοποιούσε. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να έχεις κωδικούς, δεν μπορεί να το κάνει κάποιος τρίτος».

Συμπληρώνοντας μάλιστα στα λεγόμενα τα εξής «Ένας σώφρον άνθρωπος νομίζω ότι το πρώτο που θα έκανε θα ήταν να τα διαγράψει όλα. Έχουν έρθει στην αντίληψή μου πολλά πράγματα, κάποια δεν τα αξιολογώ ποινικά, αλλά ανθρώπινα. Ποινικά δεν αλλάζει κάτι. Το αδίκημα είναι να κάνεις ανάρτηση, όχι να έχεις προφίλ. Η ιστοσελίδα είναι παράνομη, δεν τη διατηρεί αυτός, αυτός συμμετέχει».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση