ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

Νατάσα Θεοδωρίδου: Μίλησε για όλα σε τηλεοπτική συνέντευξη

Ανάμεσα σε άλλα και για την προσωπική της ζωή, τις συνεργασίες της και τις πλαστικές επεμβάσεις.

newsroom must

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε χτες το βράδυ (15/03/2021) σε τηλεοπτική συνέντευξη στον Αντ1 Ελλάδος και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Η ίδια μίλησε για όλα όσα την αφορούν από την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου, την πρόσφατη συνεργασία της με τον Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και για τις πλαστικές επεμβάσεις

Αρχικά μιλώντας για την προσωπική της ζωή η τραγουδίστρια μεταξύ άλλων απέκλεισε την πιθανότητα ενός τρίτου γάμου λέγοντας πως «Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι δύσκολο μονοπάτι και για να πετύχεις σε βάθος χρόνου θέλει άλλα πράγματα. Με φλερτάρουν οι άντρες. Είναι ανόητο ένας άνθρωπος να παίρνει το σταριλίκι στο σπίτι του. Η καριέρα μου έπαιξε ρόλο στα διαζύγιά μου, το σταριλίκι όχι. Οι λόγοι είναι, αυτό το τραγούδι. Αυτός ο έρωτας, αυτό το για πάντα. Μπορεί να μη θέλω να ξεπεράσει κάποιος άλλος αυτόν τον έρωτα. Μάλλον δεν είμαι ιδανικός σύντροφος… Αποκλείω το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου. Σκέφτομαι ότι τώρα θα εκτεθώ γιατί μετά από καιρό να με δω και να πω δες τι έλεγες. Η πρώτη μου απάντηση είναι ότι δε θέλω άλλο γάμο αλλά η δεύτερη είναι ότι θα ήθελα έναν σύντροφο, να με καθοδηγήσει εκεί που θέλει, να με ξεκουράσει…. έναν δυνατό άνθρωπο, μάγκα, δυνατό που θα με πάει σε έναν νέο δρόμο».

Αναφορικά με την συνεργασία με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη που υπογράφει τους στοίχους στο τελευταίο της τραγούδι «Έξαψη» είπε: «Δεν γνωριζόμασταν καθόλου. Η πρώτη μας επαφή ήρθε όταν ετοιμάζαμε το Χριστουγεννιάτικο, εκεί μου έδειξε κάποιους στίχους. Κάποια στιγμή μιλήσαμε για το σήριαλ, εκεί τον ρώτησα αν θέλει τη γνώμη μου για το μουσικό κομμάτι του σήριαλ. Του είπα ότι θέλει μουσική και μου λέει, “ωραία σου γράφω στίχους”. Όλα αυτά Δευτέρα, μίλησα με τον Πέτρο του είπα να γράψει μουσική, του εξήγησε τι και πώς, στις 12 το βράδυ είχα τους στίχους… Πέμπτη μπήκαμε στο στούντιο, Κυριακή είχαμε έτοιμο τραγούδι». Αργότερα το τραγούδι αφομοιώθηκε σε τίτλους αρχής της ομώνυμης σειράς στο Mega.

Μετέπειτα δεν μπορούσε πάρα να αναφερθεί στις πρόσφατες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάματος, παρουσιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο μίλησε στα παιδιά της για αυτό «Για το τραγούδι δεν έχουμε ακούσει κάτι. Εγώ δεν έχω υποστεί κάτι. Είναι θλιβερό, Δεν έχω υποστεί και πραγματικά στον χώρο μας δεν έχω ακούσει κάτι. Σαφώς και είμαι με τους ανθρώπους που έχουν κακοποιηθεί και σαφώς θέλω να υπάρξει τιμωρία σε αυτούς που ασκούν εξουσία υπό αυτή τη μορφή. Είναι τόσο καθάριο και ωραίο που γίνεται αυτό… Δεν είχα μιλήσει με τις κόρες μου για αυτό…. Αυτές είναι η διαδρομή μου, τα λουλούδια μου. Τα παιδιά μου με έχουν κάνει πάρα πολύ περήφανη γιατί αφού δεν τα κατάφερα στην προσωπική μου ζωή με τους μπαμπάδες τους, πήρα την ευθύνη τους παρόλο που οι πατεράδες τους είναι εξαιρετικοί. Αυτά τα πλάσματα με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπη… Όταν πήγαινα στο σχολείο για να πάρω τους βαθμούς επειδή καμιά φορά δεν διάβαζαν πολύ – στο Λύκειο σταμάτησα να πηγαίνω – ρώταγα αν είναι καλά παιδιά για να το καλύψουμε το θέμα των βαθμών. Δε τους είχα μιλήσει αλλά με όλα αυτά μου γεννήθηκε η επιθυμία να τους μιλήσω. Πήρα τη Χριστιάννα που ζει στο εξωτερικό και της είπα ότι αν γίνει κάτι θα πάω με τα πόδια να τη βρω για να είμαι δίπλα της».

Τέλος η τραγουδίστρια αποκαλύπτει την ηλικία της (50 ετών) και δηλώνει απόλυτα συμφιλιωμένη με αυτήν, παραδεχόμενη ότι έχει βρεθεί «κάτω από το νυστέρι» στο πρόσωπο και είναι υπέρ των επεμβάσεων όταν αυτές κάνουν κάποιο ευτυχισμένο και δεν φτάνουν στην υπερβολή.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση