ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

Nαταλία Δραγούμη: «Αυτός που με παρενόχλησε σεξουαλικά ήταν φίλος της οικογένειας»

Ακόμη μία ηθοποιός σοκάρει με τις αποκαλύψεις της.

newsroom must

Με αφορμή το κίνημα #metoo και όλες τις αποκαλύψεις σχετικά με βιασμούς, κακοποιήσεις και παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάματος και όχι μόνο, η Ναταλία Δραγούμη μίλησε για την δική της τραυματική εμπειρία στην εκπομπή ''Καλύτερα Δε Γίνεται''.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την σεξουαλική παρενόχλησε που δέχθηκε σε ηλικία μόλις δώδεκα ετών, από άτομα του φιλικού περιβάλλοντος της οικογένειας της.

«Ήταν φίλος της οικογένειας, που με πρόσεχε. Γάλλος. Με έβαζε πάνω στο ποδήλατο κι ήταν απόλυτης εμπιστοσύνης. Με ενοχλεί που εκείνη την ώρα ήμουν ευγενής, δεν αντέδρασα, όπως έπρεπε. Λες πόσο πια να είμαστε και να μην αντιδράσουμε. Κανονικά έπρεπε να τρέξω, να τον βρίσω, δεν ξέρω. Το είπα στις αδερφές μου κι αυτός ο άνθρωπος έφυγε κι από το νησί.

Έπειτα μάθαμε ότι έκανε πράγματα και σε άλλες γνωστές κυρίες. Τώρα νομίζω έχει φύγει κι από την ζωή. Άσχετα από αυτό το γεγονός σκέφτεσαι ότι εκείνη η σχέση η πρώτη που είχα πόσο άσχημα μου φέρθηκε; Μιλήσεις, δεν μιλήσεις αρχίζεις κι επαναπροσδιορίζεις τις σχέσεις σου και βάζεις τα όρια σου. Κάποιες ιστορίες που άκουσα μου θύμισαν την συμπεριφορά της πρώτης μου σχέσης που το ανεχόμουν κι ήμουν μικρή.»

Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν έχει ζήσει και ακόμη μία τραυματική εμπειρία, καθώς έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού, στο δρόμο του Παρισιού.

«Το λάθος μου ήταν μια χειρονομία. Ήμουν με το ποδήλατό μου, ένα αυτοκίνητο παραβίασε το STOP και παραλίγο να πέσει πάνω μου. Έκανα λοιπόν μια όχι και τόσο ευγενική χειρονομία χωρίς να δω ποια ήταν μέσα. Τότε σταμάτησε το αυτοκίνητο και βγήκαν τρεις έγχρωμοι με πολύ άγριες διαθέσεις, οι οποίοι άρχισαν να με βρίζουν και να με κλωτσάνε στη μέση του δρόμου. Κανείς δεν αντέδρασε και δεν ήρθε να με βοηθήσει. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκα», αποκάλυψε η ηθοποιός.

 

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση