ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: φόρεμα με βολάν, denim σακάκι και sneakers
 

Νάσια Σιαηλά: H απάντησή της στα σχόλια για το σώμα της

Η ανάρτηση που έκανε

Μαρία Σάββα

Η γνωστή Κύπρια Influencer Νάσια Σιαηλά με αφορμή κάποια σχόλια που έλαβε για το σώμα της κάτω από φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται να πόζαρε με εσώρουχα λίγους μήνες αφότου έφερε στον κόσμο το πρώτο της μωρό.

Η ίδια διαβάζοντας τα διάφορα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση, έδωσε την δική της απάντηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, υποστηρίζοντας όλες τις γυναίκες.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Παρατήρησα σήμερα κάποια σχόλια κάτω από τη φωτογραφία που ποσταρίστηκε στο official page του Intimissimi σχετικά με το σώμα μου και το εάν θα έπρεπε ή όχι να φοράει μια γυναίκα που δεν έχει το στερεότυπο σωματότυπο μοντέλου τέτοιου είδους εσώρουχα. Παρόλο που προσωπικά τέτοια σχόλια δεν με επηρεάζουν, είναι κρίμα να σχολιάζετε το σώμα μιας γυναίκας που μόλις έφερε στον κόσμο μια ζωή, που το σώμα της πέρασε από 1000 αλλαγές και ορμόνες. Είναι ένα στάδιο και μία αναπόφευκτη φάση που θα περάσει κάθε νέα μητέρα. Προσωπικά είμαι πολύ περήφανη για το σώμα μου, αυτό μου χάρισε το πιο σημαντικό κομμάτι του εαυτού μου και θα το έκανα ξανά και ξανά, ακόμη και αν μου έλεγαν ότι δεν θα επιστρέψω ποτέ στο παλιό μου σώμα. Δεν είναι ωραίο να υπάρχουν οποιαδήποτε αρνητικά σχόλια, όχι μόνο για το σώμα μιας γυναίκας που πρόσφατα γέννησε αλλά οποιαδήποτε σχόλια για οποιαδήποτε γυναίκα και οποιοδήποτε σωματότυπο. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το ιστορικό, τι μπορεί να περνά ψυχολογικά ή σωματικά μια γυναίκα ή αν αυτό το σώμα της χάρισε η φύση. Ας είμαστε όλοι λίγο πιο όμορφοι άνθρωποι, λίγο πιο αληθινοί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση