ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jeans, φαρδύ cardigan και μποτάκια
 

Νάντια Μπουλέ: Οι πρώτες φώτο μετά από καιρό με την κορούλα της

Δείτε τις χαριτωμένες φωτογραφίες

Η Νάντια Μπουλέ το τελευταίο διάστημα πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού απολαμβάνει την κάθε της στιγμή παρέα με την νεογέννητη κορούλα της και τον σύζυγό της.

Πρόσφατα, η Νάντια επέστρεψε στην τηλεοπτική της καθημερινότητα και μέσα από τις αναρτήσεις της φροντίζει να μάς ενημερώνει πώς περνάει. Η παρουσιάστρια, μάλιστα, θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της νέες φωτογραφίες με την μικρή Σεμέλη και βλέποντάς τις, παραδεχτήκαμε ότι είναι πιο cute είδαμε σήμερα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Nadia Boule (@nadiaboule)

Να θυμίσουμε πως μιλώντας για τον τοκετό και τις δυσκολίες του θυλασμού, η Νάντια Μπουλέ έχει δηλώσει στο Hello: « Αν και φοβόμουν τη διαδικασία, ακολούθησα κάποια βασικά βήματα, τα οποία με βοήθησαν πολύ. Ασχολούμαι ολιστικά με το θέμα του wellness, σε ό,τι αφορά τη διατροφή, την άσκηση, την ψυχολογία, την καλή ζωή και την ευεξία, οπότε υιοθέτησα κανόνες καλής ζωής και εκείνη την περίοδο. Επισκέφθηκα από νωρίς διατροφολόγο για να μπορέσω να κρατηθώ στα σωστά κιλά με το σωστό τρόπο. Επίσης, έκανα πλάτες μέχρι τον όγδοο μήνα κάτι που αποδείχθηκε ότι με βοήθησε πολύ εκείνους τους εννέα μήνες-, ενώ η εξοικείωση με τη σωστή αναπνοή από τα χρόνια που κάνω φωνητική και τραγούδι συνέβαλε απεριόριστα κατά τη διάρκεια του τοκετού».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση