ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: καρό πουκάμισο, tailored παντελόνι και sneakers
 

Νάντια Μπουλέ: Ο θηλασμός, οι αυπνίες και οι απαντήσεις σε όλες μάς τις ερωτήσεις

Μέσα από το δικό της Q&A.

newsroom must

Από τις 16 Ιουλίου, η Νάντια Μπουλέ ζει πια τον πιο μεγάλο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητέρας, μοιραζόμενη από την πρώτη στιγμή με τις διαδικτυακές της φίλες όσα μαθαίνει στην πορεία.

Αφοσιωμένη πλήρως πια στην ανατροφή της κορούλας της, χωρίς όμως να αφήνει στην άκρη αυτό που την κάνει χαρούμενη, επιστρέφοντας όσο πιο γρήγορα μπορεί στις επαγγελματικές της υποχρέωσες, μόλις 40 μέρες μετά τη γέννα. Προσπαθώντας ωστόσο να μην λείπει πολλές ώρες από κοντά της.

Έτσι, αποφάσισε να απαντήσει στις δεκάδες των ερωτήσεων που της κάνουν καθημερινά οι ακόλουθοί της στο Instagram, κάνοντας το δικό της Q&A, και μιλώντας έξω από τα δόντια, για τις δικές της πραγματικότητες.

Σε ερώτηση που της έκαναν για τις πρώτες μέρες με το μωρό και τον θηλασμό, αναφέρει «Το νινί κοιμάται μια χαρά! Η μαμά από τότε που γεννήθηκε δεν έχει κοιμηθεί περισσότερο από 3 συνεχόμενες ώρες! Τις τελευταίες ημέρες παλεύουμε να μπούμε σε καλύτερο πρόγραμμα (fingers crossed). Ο θηλασμός μετά το πρώτο διάστημα που είχε δυσκολίες (όχι στην ποσότητα, αλλά στο ταλαιπωρημένο στήθος) πάει καλά! Θηλάζω αποκλειστικά. Αλλά μετά τις 40 ημέρες ξεκίνησα να αντλώ και να κάνω τράπεζα για να μπορώ να λείπω κάποιες ώρες από το σπίτι. Χωρίς πρόβλημα! Τρώω ακριβώς ό,τι έτρωγα και πριν. Δεν έχω κόψει τίποτα. Μας βοηθάει γυναίκα γιατί οι γονείς και των δυο μας μένουν στην επαρχία και δεν μπορούν να μας βοηθήσουν».

Ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν τον τοκετό, με την Αθήνα να «πνίγεται» τότε από ισχυρό καύσωνα, λέγοντας «Ήμουν έτσι (δείχνει στη φωτογραφία) όλη μέρα, ήταν οι μέρες του μεγάλου καύσωνα και δεν μπορούσα να διανοηθώ να βγω έξω με μάσκα».

Τέλος, μίλησε και για το εμβόλιο κατά της COVID-19, εξομολογούμενη, «Η άποψή μου είναι ότι πρέπει να ακούμε τους ειδικούς. Και εγώ το έκανα, ενώ θηλάζω. Φοβήθηκα να μην κολλήσω κορωνοϊό και να μην τον μεταδώσω. Για αυτό και το έκανα».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση