ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: γκρι αθλητική φόρμα, μαύρο knitwear και sneakers
 

Ναι! Η Gigi Hadid μας έδειξε την κοιλίτσα της

Φορούσε μια φαρδιά πιτζάμα και δήλωσε ότι αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες

newsroom must

Μετά από τα χιλιάδες σχόλια που δέχτηκε η Gigi Hadid από τους θαυμαστές της για το γεγονός ότι κρύβει την κοιλιά της και αν είναι πράγματι έγκυος αποφάσισε να απαντήσει. Το μοντέλο είπε συγκεκριμένα «Όχι ότι ήταν επιτηδευμένο ή προσπάθησα να κρύψω κάτι. Θα είμαι περήφανη και χαρούμενη να μοιραστώ “εσωτερικά στιγμιότυπα” όταν θα το νιώσω, ευχαριστώ. Για τώρα, είμαι περήφανη που βιώνω και μοιράζομαι αυτή τη στιγμή της ζωής μου με την οικογένειά μου και τους αγαπημένους μου».

Χθες σε live της στο Instagram όμως το μοντέλο που βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της έδειξε στους ακόλουθούς της την κοιλιά της και έκανε τους fans να παραμιλάνε.

Φορούσε μια φαρδιά πιτζάμα και δήλωσε ότι αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες αφού δεν πιστεύει ότι είναι ότι πιο σημαντικό συμβαίνει στον κόσμο αυτή την στιγμή.

«Αυτός είναι ο λόγος που ένιωσα ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να μοιραστώ με οποιονδήποτε εκτός από την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Πολλοί άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας του κορωνοϊού. Και μετά ήρθε το κίνημα του Black Lives Matter και θεώρησα ότι η παρουσία μας στα social media θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο γι’ αυτό» είπε η Gigi

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση