ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: hot pink blazer, στενό jean και μποτάκια σε animal print
 

Θες να δεις το iconic φόρεμα της Diana από τον χορό της με τον Travolta;

Το φόρεμα της πριγκίπισσας Diana από τον χορό με τον John Travolta για πρώτη φορά στο παλάτι του Kensington

Δέσποινα Άσπρου

Μπορεί οι περισσότερες από εμάς να μην θυμόμαστε όλες τις iconic δημιουργίες που φόρεσαν οι αγαπημένες μας celebs... ωστόσο το φόρεμα που επέλεξε η πριγκίπισσα Diana τον Νοέμβριο του 1985 όταν μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο βρέθηκαν στον Λευκό Οίκο και η πριγκίπισσα χόρεψε με τον ηθοποιό John Travolta, σίγουρα το θυμάστε. Ναι, πρόκειται για το μάξι μαύρο βελούδινο φόρεμα με την υπογραφή του Victor Edelstein.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lady Diana, Princess of Wales (@lady.diana._) on

Το εν λόγω λοιπόν φόρεμα, που σύμφωνα με την επιμελήτρια του Historic Royal Palaces, Eleri Lynn αποτελεί μια σημαντική στιγμή για το προσωπικό στιλ της Diana και την ιστορία της στη μόδας, το 1997 μπήκε σε δημοπρασία από την πριγκίπισσα με τα χρήματα να δίνονται σε οργανώσεις κατά του ΗΙV και έπειτα, αγοράστηκε σε μια δημοπρασία από το Historic Royal Palaces για 290.000 δολάρια τον Δεκέμβριο του 2019. Και έπειτα από όλα αυτά, το iconic φόρεμα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Παλάτι του Kensington ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά λεπτομέρειες του φορέματος.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lady Diana, People's Princess (@theprincesschronicle) on

Εκτός από το ότι η παρουσίαση του φορέματος στο παλάτι, αποτελεί μια σημαντική στιγμή για την ιστορία του, σηματοδοτεί παράλληλα, την επαναλειτουργία του για τους επισκέπτες αφού έκλεισε τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

X